iPhone'un iOS 17.5 güncellemesinde hata: Silinenler geri geliyor

iPhone'un  iOS 17.5 güncellemesinde hata: Silinenler geri geliyor
iOS 17.5 güncellemesi sonrasında, iPhone kullanıcıları, daha önce silinen fotoğrafların cihazlarında yeniden ortaya çıktığını bildiriyorlar.

Yeni yayınlanan iOS 17.5 güncellemesinin bir hata içerdiği ve kullanıcıların daha önceden sildikleri bazı fotoğrafların tekrar görünmeye başladığı, Reddit üzerindeki kullanıcı raporlarına göre anlaşılmaktadır.

İPHONE’LARDA ESKİ FOTOĞRAFLARIN ANİDEN BELİRMESİ

iOS 17.5 güncellemesi sonrası, bazı iPhone sahipleri, silinmiş olan eski fotoğraflarının cihazlarında tekrar belirdiğini rapor ediyorlar. Mesela, bir kullanıcı, 2021 yılında sildiği fotoğrafların iCloud üzerinden cihazına geri yüklendiğini fark etti.

IOS ÖZELLİĞİ

Diğer bir kullanıcı da, 2010 yılında sildiği fotoğrafların yeniden ortaya çıktığını ve iCloud ile senkronize edildiğini belirtiyor. Apple’dan bu konuda şimdiye kadar resmi bir açıklama gelmedi.

Bu sorunun kesin nedeni bilinmese de, iOS 17.5’in beta sürümünde de benzer bir sorunla karşılaşıldığı ve bu sorunun çözülmeden final sürümün yayınlandığı, sonrasında da bazı kullanıcıların bu problemi yaşamaya başladığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.