Sergen Yalçın Antalyaspor'a böyle veda etti

Sergen Yalçın Antalyaspor'a böyle veda etti
Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklama ile takımdan ayrılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Uzun süredir Beşiktaş'a gideceği konuşulan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş maçı ardından yaptığı açıklamada görevi bırakacağını duyurdu. Detaylar haberimizde...

dizi

SERGEN YALÇIN'DAN VEDA AÇIKLAMASI! ''EN AZINDAN İYİ BİR FİNAL YAPIP KAPATALIM DEDİK''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Adana Demirspor'un galibiyetiyle ilgili şunları söyledi: “Bizim için önemli olan; Son iç saha maçımızı oynadık. Bugün kazanmak istiyoruz. "Bu yüzden en azından iyi bir final ve kapanış yapmaya karar verdik" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Antalyaspor, evinde Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maçın güzel geçtiğini belirterek, şöyle konuştu: “Hedefsiz olan iki takımın oynamasına rağmen seyir zevki seyir zevki veren, pozisyonlu, mücadele gücü yüksek kazanmak isteyen iki tane takım güzel bir oyun oynadılar. Bizim için önemli tarafı son iç saha maçımızı oynadık. Bugün kazanmak istiyorduk. Yani en azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik. O açıdan bizim için çok değerli bir müsabakaydı, kazanmak ayrı bir sevinç oluşturdu. Hepimiz de mutlu olduk” dedi.

"SON MAÇI TAMAMLAYIP VEDA EDECEĞİZ"

Antalyaspor'un son bir maçı olduğunu belirten Yalçın, şöyle konuştu: “Maçı bitirip vedalaşacağız. Başkanımız Sinan Boztepe'ye çok teşekkür ediyorum. Maç öncesinde takımlarımızdan biri bana plaketlerini verdi. Bizi onurlandırıyorlar. Çok uzun zamandır çalışmamıza rağmen bu bizim için gurur kaynağı oldu. Bir pankartla bize veda ettiler. Bu geri bildirimleriniz için size ve yönetim kurulumuza canı gönülden teşekkür ediyorum. "Yeni yapısıyla, yeni teknik direktörüyle ve iyi bir kadrosuyla Antalyaspor önümüzdeki sezon izlenilecek ve keyif alınacak bir takım gibi görünecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.