Narlıdere Belediyesi 19 Mayıs'a özel futbol turnuvası düzenliyor

Narlıdere Belediyesi 19 Mayıs'a özel futbol turnuvası düzenliyor
Narlıdere Belediyesi, 19 Mayıs’ta kutlanan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın etkinlikleri arasında bir futbol turnuvası gerçekleştirecek.

Narlıdere Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘19 Mayıs Futbol Turnuvası’, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın bir parçası olarak 14 ile 19 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Turnuvaya katılım için son başvuru tarihi 13 Mayıs Pazartesi olarak belirlenmiş. Bu yıl ilk kez organize edilen ve ileride her yıl yapılması planlanan bu turnuvada, ilk üç sırayı alan takımlar ödüllendirilecek. Turnuvanın maçları Narlıdere Belediyesi Ali Artuner Stadı’nda oynanacak ve 13 Mayıs Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşecek kura çekimiyle takımların eşleşmeleri belirlenecek.

NARLIDERE FUTBOL TURNUVASI

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, 19 Mayıs’ta düzenlenecek olan futbol turnuvasına gençlerin katılımını istedi. Başkan Uzun, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyet; bilgili, düşünceli ve sağlıklı koruyucular ister’ ilkesini benimseyerek, bu yıl ilk defa gerçekleştireceğimiz turnuvamızla gençleri futbolun coşkusunu yaşamaya çağırıyoruz. Katılacak tüm takımlara başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Başkan Uzun ayrıca, gençlerin sporla iç içe bir hayat sürmelerini amaçladıklarını belirtti ve “Narlıdere’ye bir gençlik merkezi ve yeni spor tesisleri kazandırma hedefindeyiz. Genç nesilleri kötü alışkanlıklardan koruyarak, sanat ve sporla donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak istiyoruz” dedi.

Turnuva ile ilgili daha fazla bilgi ve kayıt için 0 531 228 68 07 numaralı telefondan iletişime geçilebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.