Konak Belediyesi açık havada spor etkinliği düzenliyor

Konak Belediyesi açık havada spor etkinliği düzenliyor
İzmirliler, Konak Belediyesi'nin farklı parklarda düzenlediği Açık Havada Sabah Sporu etkinliğinde bir araya gelerek haftaya enerjik bir başlangıç yaptı.

Konak Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Havada Sabah Sporu etkinliği, İzmir'deki parklarda bir araya gelen birçok kişiyi birleştirdi. Göztepe Denizatı Parkı, Dr. Behçet Uz Parkı, Kılıç Reis Parkı, Mehmet Ali Akman Parkı, Atilla Spor Parkı (Güneşli Mahallesi), Zeytinlik Tülay Aktaş Parkı ve Karantina Meydanı'nda saat 8.30'da başlayan spor etkinliğinde Konaklılar, deneyimli antrenörler eşliğinde egzersiz yaptı. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, "Harika bir hava eşliğinde, komşularımızla birlikte açık havada spor yaparak yeni bir haftaya başladık. Açık Havada Sabah Sporu etkinliği, bizi bir araya getiriyor ve ortak bir aktivitede buluşturuyor. Katılımın her geçen gün artacağına inancım tam. Tüm Konaklıları, birlikte spor yapmaya davet ediyorum" şeklinde konuşarak tüm Konak sakinlerini etkinliğe katılmaya çağırdı.

KONAKTA SPOR

AÇIK HAVADA SABAH SPORU

Etkinliğe katılan vatandaşlar, organizasyondan son derece mutlu olduklarını belirterek, "Antrenörlerimiz harika, etkinliklerden çok memnun kaldık. Muhteşem bir etkinlik. Çok keyifliyiz, Sayın Başkanımıza minnettarız" şeklinde memnuniyetlerini ifade etti.

KOMŞULAR ARASINDA SPOR ETKİNLİĞİ

Bir katılımcı, komşularıyla birlikte farklı bir etkinlik yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Uzun süredir çim kokusu alamamıştım. Bugün çim kokusunu aldım, gökyüzüne baktım, çok mutlu oldum. Her şey harika” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Ayrıca Konak Belediyesi'nin semt merkezlerinde spor kurslarına devam eden bir başka katılımcı ise, "Salonda da spor yapıyorum ama yazın sahilde devam etmek keyifli. Burası gerçekten keyifli. Bu etkinlikler sadece kilo vermek için değil, sağlık için de çok faydalı" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.