İzmir'de 4-15 yaş arası çocuklar kanser hastası çocuklar için koştu

İzmir'de 4-15 yaş arası çocuklar kanser hastası çocuklar için koştu
İzmir’de 4-15 yaş arasında 200 çocuk, ‘koşamayan kardeşlerim için koşuyorum’ sloganıyla hastanede tedavi gören kanser hastası arkadaşları için yarıştı.Izmir'de, 4-15 yaş arasındaki 200 çocuk, "koşamayan kardeşlerim için koşuyorum" sloganıyla bir araya geldi ve hastanede tedavi gören kanser hastası arkadaşları için yarıştı.

İzmir’de Kanserle Mücadelede Anlamlı Adım: Çocuklar Umuda Koştu!

İzmir'in güzel atmosferinde, umut dolu bir gün yaşandı. Hasta Çocuk Evleri Derneği, kanserle mücadelede yeni bir adım atarak 23 Nisan'da özel bir etkinlik düzenledi. Karşıyaka ilçesindeki Semra Aksu Atletizm Parkı, umut dolu yüreklerin buluşma noktasıydı. 4 ile 15 yaş arasındaki 200 çocuk, "Koşamayan Kardeşlerim İçin Koşuyorum" sloganıyla bir araya gelerek hastanede tedavi gören kanser hastası arkadaşları için yarıştı.

Etkinlik, sadece bir koşu değil, bir umut ve dayanışma manifestosuydu. Yarışın amacı, sağlıklı çocukların koşarak, hastanede yatan ve dışarı çıkamayan arkadaşlarına destek olmaktı. Bu yüzden "Koşamayan Kardeşlerim İçin Koşuyorum" sloganı, yarışa katılan her çocuğun yüreğinden yükselen bir haykırıştı.

İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği Başkanı Sevil Ozan, yarış hakkında duygularını paylaşırken etkinliğin anlamını vurguladı. Ozan, "23 Nisan çocuk koşusunun beşincisini düzenliyoruz. Çocuklar, kanser tedavisi gören, hastanede yatan kardeşler için koşuyor. Sağlıklı çocuklar, koşarak onlara umut oluyor. Bu etkinlik, bir farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Sağlıklı olduklarını anlatmamız gerekiyordu" şeklinde konuştu.

Etkinlikte farklı yaş gruplarından çocuklar gruplar halinde koştu. Ozan, yarışa destek veren herkese teşekkür ederek, etkinliğin büyüleyici atmosferini vurguladı.

Yarışa katılan 10 yaşındaki Levent Tekerciler, koşunun amacının kanserli çocukların iyileşmesi olduğunu vurguladı. İstanbul'dan İzmir'e gelerek katılan Levent, "Kazanmaya değil, kanserli kardeşlerimiz için koşmaya geldim. Umarım hepsi bir an önce iyileşir. Yapılan şey gerçekten çok anlamlı" diyerek duygularını ifade etti.

Bu etkinlik, sadece bir koşu değil, umut dolu yüreklerin bir araya gelerek kanserle mücadeleye destek verdiği anlamlı bir buluşmaydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.