Efes Selçuk'ta Uluslararası Halk Oyunları Şenliği düzenlenecek

Efes Selçuk'ta Uluslararası Halk Oyunları Şenliği düzenlenecek
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın Efes Selçuk'ta düzenlenecek olan bir programla kutlanacağı bildirildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bundan 105 yıl önce Samsun'a gelişinin ve kurtuluş mücadelesinin başlangıcının 105. yıl dönümünde Efes Selçuk, gençlik gösterileri ve Uluslararası Halk Dansları Festivali düzenleyecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ile ilgili bilgiler peş peşe paylaşılmaya başlandı. Efes Selçuk bu yıldönümü münasebetiyle gençlik gösterileri ve Uluslararası Halk Dansları Festivali düzenleyecek. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilecek Efes Selçuk Uluslararası Halk Dansları Festivali'nde geleneklerinin koruyucusu Efes Selçuklu gençlerin dışında Polonya ve Ukrayna'dan halk oyunları ekipleri performanslarını sergileyecek.

Efes Selçuk'ta Uluslararası Halk Oyunları Şenliği düzenlenecek

Efes Selçuk Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikler, 19-20 Mayıs günlerinde İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Rap ​​müziğin genç temsilcilerinden Burak Kırşan, Sidar Beyaz ve Mustafa Kepe, 19 Mayıs'ta saat 20.30'da sahne alacak. Akustikadam lakaplı Mert Erşahin sahne alacak.

Efes Selçuk Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde 20 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de İstasyon Meydanı'nda halk oyunları festivali de düzenleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.