Başkan Filiz Yarımada Oyunlarına katılan sporcularla bir araya geldi

Başkan Filiz Yarımada Oyunlarına katılan sporcularla bir araya geldi
Filiz Başkan oyuncuları tebrik etti. Yarımada sporcuları ile gurur duyduğunu aktaran Filiz başkan 19 mayısta sporcularla biraraya geldi. Neler yaşandı? İşte detaylar…

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Yarımada Oyunlarına katılan genç sporcularla buluşan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel sporcuların başarılarını tebrik ederek "Her birinizle gurur duyuyorum" sözlerini dile getirdi. Güzel kareler ortaya çıktı. İşte 19 Mayıs'ta Efes...

Her Birinizle Gurur Duyuyorum Diyerek Yüreklendirdi

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Yarımada Oyunlarına katılan genç sporcularla buluştu. Başarılı sporcuları kutlayan Başkan Sengel, “Her birinizle gurur duyuyorum” dedi.

Başkan Filiz Yarımada Oyunlarına katılan sporcularla bir araya geldi

Efes Selçuk Belediyesi'nin desteklediği 17. Çeşme Yarımada Spor Oyunları'na katılan 197 sporcu ve 18 antrenör, Efes Selçuk’a büyük bir onur yaşattı. Efes Selçuklu sporcuların başarılarıyla gururlandıklarını belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “Yarımada’da harika işler başarmışsınız telefonlarım durmuyor.

Oyunlara katılan ilçelerin belediye başkanları ve eğitmenleri başarınızı kutluyorlar. Ben de diyorum ki; ‘Onlar, İlham Veren Kentin ilham veren çocukları olduğu için böyleler’. Hepinizi tebrik ediyorum. Her birinizle gurur duyuyorum. Efes Selçuk’u mükemmel bir şekilde temsil ettiniz ve hepimizi gururlandırdınız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.