Aziz Yıldırım'dan başkanlık seçimi öncesi sürpriz açıklama

Aziz Yıldırım'dan başkanlık seçimi öncesi sürpriz açıklama
Fenerbahçe Kulübü’nde, 30-31 Mayıs tarihlerinde çoğunluk sağlanamaması durumunda 8-9 Haziran’da yapılacak olan olağan seçimli genel kurulda Aziz Yıldırım aday oldu ve kongre üyeleriyle bir araya geldi.

Yıldırım, “Durum öyle bir hale geldi ki, eğer şampiyon olursak başkanlık ve yönetim kurulu seçimini kazanma ihtimalimiz düşer. Ancak, her şeye rağmen Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını isterim” ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım, Kalamış’taki bir restoranda kongre üyeleriyle buluştu ve meşaleler ve tezahüratlarla restorana giriş yaptı.

Yıldırım, kongre üyelerinin büyük ilgi gösterdiği bu yemekte konuşma yaptı ve tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

aziz yıldırım

Yıldırım, “Hepimiz Fenerbahçeliyiz” diyerek konuşmasına başladı ve “Fenerbahçe’nin zaferi ve şampiyonluğu hepimizi sevindirir. Galatasaray maçı için ‘Galatasaray’ı mağlup edeceğiz.’ dedim. Ancak şampiyon olmamız durumunda başkanlık ve yönetim kurulu seçimini kaybetme riskimiz var. Yine de Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını isterim. Çocuklar 10 yıldır bu mutluluğu yaşamıyordu. Şampiyon olmamız durumunda Fenerbahçeli çocuklar mutlu olacaktır.” şeklinde ifade etti.

Yıldırım, Fenerbahçe’deki amatör branşların başarısını da vurguladı ve şöyle devam etti: “Biz bir spor kulübüyüz. Amatör branşlarımız bizim bıraktığımız gibi başarıyla devam ediyor. Dörtlü Final’e çıkan takımımızın inşallah şampiyon olacağını ve bu kupayı ikinci kez getireceğini umuyoruz. Seçimlerde kim kazanırsa kazansın, Fenerbahçe topluluğu 3 Temmuz’daki gibi birlik ve beraberlik içinde olmalıdır. Kim seçilirse seçilsin, önemli olan Fenerbahçe’dir. Biz Fenerbahçe’yiz, en büyük kulübüz ve en büyük olmak zorundayız. Burası, Kuva-yi Milliye’yi canlandıran bir kulüptür. 3 Temmuz’da bunu hepimiz gördük. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı olmalıyız ve bu ülkenin ilerlemesi için çalışmalıyız. Hepinizi çok seviyorum. Biz Fenerbahçe’yiz. 1919’dan bu yana bu cumhuriyetin kuruluşuna her türlü katkıyı sağladık. Bu yüzden Fenerbahçe’ye sahip çıkmamız ve barış içinde olmamız gerekiyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.