Canan Karatay formülü verdi: Vücuttaki virüs ve parazitleri temizliyor

Canan Karatay formülü verdi: Vücuttaki virüs ve parazitleri temizliyor
Prof. Dr. Canan Karatay, tıp alanında paylaştığı değerli bilgilerle dikkat çekmeye devam ediyor. YouTube programına konuk olarak katılan Karatay, bunun 7 bin yıllık doğal bir ilaç olduğunu söyledi. Ünlü profesör, bu ilacın vücut üzerinde iyi sağlık etkilerinin yanı sıra çok iyi bir ev temizleme etkisine de sahip olduğunu söyleyerek, bunun en sağlıklı içecek olduğunu vurguladı. Karatay'ın tavsiye ettiği doğal tıpla ilgili açıklamaları bültenimizde yer alıyor.

Hastalık, sağlık ve hayata dair açıklamalarıyla tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, YouTube kanalında program hazırlayıp sunan Ferda Yıldırım'a konuk oldu. Değerli öneriler paylaşan uzman isim, ev sirkesinin kullanım alanlarını anlattı. Sirkenin vücuttaki toksinleri atarak virüs ile mikropları öldürdüğünü aktaran Prof. Dr. Karatay, bunu kendi evini temizlemek için de kullandığını anlattı.

7 BİN YIL GEÇMİŞİ OLAN DOĞAL İLAÇ

Ev yapımı doğal sirkeyi şiddetle tavsiye eden Prof. Dr. Karatay, “7 bin yıllık doğal ilaç” derken şu ifadeleri kullandı:

Canan Karatay formülü verdi

"Lütfen bu sirkeyi kullanmaktan çekinmeyin, ama ev yapımı sirke olacak. Marketten satın alınan sirke temizlik amacıyla kullanılabilir. Kullanıyorum. Zemin normal sirke ile temizlenir ancak her gün değil. Evde halı bulunmadığından misafirler ayakkabılarını getirdiklerinde silinerek temizlenecektir. Ayrıca temizlik her gün değil genellikle haftada bir kez sirke ile yapılır. İçerisinde sirke ile temizlenebilen ve halının parlayacağı bir halı bulunmaktadır. Bizim evde İngiliz karbonatı çamaşır makinesine giriyor. İngiliz karbonatı içilebilir. Bulaşık makinem yok ama sirke bulaşık makinesinde de tertemiz olmasını sağlıyor. Kullanılan tüm temizleyici ve dezenfektanların ana maddesi kabartma tozudur. Temizliği onlar yapıyor fakat, kimyasal olarak koku ve güzel koku katıyorlar"

“TUVALETLER HER GÜN TEMİZLENMEZ"

Çamaşır suyuyla günlük temizliğin zararlı olduğunu öne süren Prof. Dr. Canan Karatay, “Tuvaletlerin her gün temizlenmesi söz konusu değil. O çamaşır suyu için üzgünüm. Gerçekten herkesin kafasını karıştırdı. Bağırsaklarımızdan çıkan bir şey idrar olabilir, dışkılamaya neden olabilir, neden bakteri olması gerekiyor? İçimizden çıkıyor... Sifonunu çekersin, bir haftaya kalmaz. Su ve sabunla da yıkayabilirsin. Ama reklamlarda bu mikropları sanki korkutucuymuş gibi gösteriyorlar" diye konuştu.

“EN SAĞLIKLI İÇECEK”

Ünlü profesör son olarak ev sirkesinin mikrop, virüs ve paraziti öldürdüğüne dikkat çekerek şunları söyledi:

“Ev sirkesi, kendiniz hazırladığınızda en sağlıklı içecek olarak değerlendirilir. Bakın 7000 yıllık ev sirkesinden bahsediyorum. doğal ilaçlar. Yeterli miktarda uygulandığında virüsleri, bakterileri öldürür, her türlü bakteriyi öldürür, toksinleri öldürür ve kireçlenmeyi giderir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.