Survivor'dan elenen Aleyna Kalaycıoğlu, yurda döner dönmez o ismi sildi

Survivor'dan elenen Aleyna Kalaycıoğlu, yurda döner dönmez o ismi sildi
Survivor All Star'da son dönemeçte yarışmadan ayrılan Aleyna Kalaycıoğlu, Dominik'ten ayrılıp İstanbul'a ayak bastığı anda sosyal medyada yaptığı sürpriz bir hamle ile gündeme geldi. Uzun bir süredir sessizliğini koruyan Kalaycıoğlu, adada samimi olduğu bir arkadaşını sosyal medya hesabından çıkarmasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Survivor All Star'ın en çalkantılı sezonunda yarışmayı terk eden son isim Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Yarışma süresince sergilediği performans ve Yunus Emre ile kurduğu yakın ilişkiyle sıkça gündeme gelen Kalaycıoğlu, Dominik'ten dönüş yapar yapmaz şaşırtıcı bir harekette bulundu. Aleyna, annesinin "Yunus Emre'den uzak dur" tavsiyesine rağmen, Yunus Emre'nin de eşinden benzer bir uyarı almasına karşın, adada kurduğu dostlukları sosyal medya üzerinden gözler önüne serdi.

aleyna kalaycıoğlu

Ve nihayet, beklenen an geldi... Uyarılara rağmen bir süre yakın ilişkilerini sürdüren ikili arasındaki bağlar, ansızın kopuverdi ve bir zamanların sıkı dostları arasına soğuk rüzgarlar girdi. Aleyna Kalaycıoğlu'nun Survivor'dan ayrılmasının ardından Yunus Emre ile ilişkisini nasıl yönlendireceği merak konusuyken, herkesin tahmin ettiği adım atıldı.

Yarışmadan elenmesinin ardından bir dönem sosyal medyada sessizliğe bürünen Aleyna, sessizliğini bozduğu ilk hamlede, bir zamanlar yakın olduğu Yunus Emre'yi sosyal medya hesabından çıkarmayı tercih etti. Bu hamlesiyle sosyal medya gündeminde hızla yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.