Özge Özacar'ın Cannes'a gitmesi tepki topladı

Özge Özacar'ın Cannes'a gitmesi tepki topladı
Fransa'nın ünlü Cannes Film Festivali'nin bu yıl 77. kez kapılarını açmasının şerefine, Türkiye'den Özge Özacar da etkinlikte yerini aldı. "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki Görkem rolüyle tanınan Özacar, Cannes'daki görünümü ve festivaldeki varlığı ile bazı eleştirilere maruz kaldı.

Fransa'nın Cannes şehrinde bu yıl 77. kez düzenlenen prestijli Cannes Film Festivali'nde Türkiye adına Özge Özacar da boy gösterdi. "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki Görkem rolüyle tanınan Özacar, stil tercihleri ve festivaldeki varlığı ile bazı çevrelerden eleştiri aldı.

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin renkli kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan ve Sıla Türkoğlu gibi isimler başı çekerken, bu yetenekli oyunculara Aliye Uzunatağan'dan Duygu Aslan'a kadar geniş bir yelpazede pek çok değerli sanatçı eşlik ediyor. Dizide Görkem karakteriyle izleyici karşısına çıkan Özge Özacar, karakterinin hikayedeki rolü gereği izleyicilerin tepkisini çekiyor.

özge özacar

Sosyal medyada sıkça gündeme gelen Özacar, özellikle Cannes Film Festivali'nde sergilediği tarz ve festivaldeki varlığıyla dikkatleri üzerine topladı ve çeşitli eleştirilere maruz kaldı.

Özge Özacar'a gelen eleştirilerden bazısı şu şekilde:

özge özacar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.