Farah Zeynep Abdullah 4 gündür yemek yemiyor: İşte nedeni...

Farah Zeynep Abdullah 4 gündür yemek yemiyor: İşte nedeni...
Detoks kampına giden Farah Zeynep Abdullah tam 4 gündür yemek yemiyor. Detoks kampındaki süreci takipçileri ile sık sık paylaşıyor. Peki yemek yemeden nasıl duruyor?

Sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelen ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah detoks kampına gittiğini duyurdu. Abdullah dört gündür yemek yemediğini belirttiği paylaşımlarıyla takipçilerinin dikkatini çekti. Detoks sürecini sosyal medya üzerinden paylaşan Abdullah hayranlarından büyük ilgi gördü.

Masumlar Apartmanı Bihter ve Bergen gibi pek çok başarılı projede yer almış olan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde konuk oyuncu olarak boy gösterdi. Bu dizideki performansı ve stiliyle dikkat çeken Abdullah sosyal medyada ve basında uzun süre gündemde kaldı.

Farah Zeynep Abdullah 4 gündür yemek yemiyor: İşte nedeni...

4 Gündür Bir Şey Yemiyorum

Dilruba karakteriyle Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyicilerin beğenisini kazanan Farah Zeynep Abdullah son dönemde yaptığı imaj değişikliğiyle dikkat çekmişti. Şimdi ise detoks kampına katılan ünlü oyuncu sosyal medyadan paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Abdullah elinde bir içecekle yaptığı paylaşımda "4 gündür hiçbir şey çiğnemiyorum. Yemek yemiyorum. Sıvı ile besleniyorum" ifadelerini kullandı. Bu detoks süreci takipçilerinin büyük ilgisini çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.