TBMM'de 1,5 ay sonrası yoğun mesai! Gündeme kripto varlıklar da alındı..

TBMM'de 1,5 ay sonrası yoğun mesai! Gündeme kripto varlıklar da alındı..
Meclis çalışmaları başladı! Gündemde kripto paralar da var! Tüm detaylar haberimizde.

Meclis gündemine kripto paraları da aldı! Çalışmalar son hızıyla devam ediyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GÜNDEMDE KRİPTO PARALAR DA VAR

Yerel seçim ve bayram sonrasında Meclis çalışmaları son hızıyla başladı. Haftalık çalışmalarda enerji alanında düzenlemelerin yer aldığı kanun teklifi değerlendirilecek ve yerli üretim ve farklı kaynaklardan ithal edilmiş doğalgazın Türkiye'de sıvılaştırılıp dünya piyasasına LNG olarak pazarlanması konuşulacak. Aynı zamanda bu hafta kripto para düzenlemelerinin de meclise sunulması bekleniyor. 

tbmm kripto para kanun teklifi

Kripto para ile ilgili 30 maddenin yer aldığı kanun teklifi meclise sunulacak. İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kanun teklifi de meclise sunulacak ve ruhsatsız silah kullanımı cezasının artması, silah parçası satılmasının engellenmesi değerlendirilecek. Turist Rehberliği Meslek Kanunu teklifinde yabancı dil yeterlilik belgesi şartını yerine getirmeyen kişilerin diğer şartları taşımaları durumunda Türkçe turist rehber olabilmesinin de önü açılacak. Genel Kurul enerji alanıyla ilgili tekliflerini de meclise sunacak. Teklifte kıyı ve sahil şeritleri hariç deniz ve göllerde yenilenebilir enerji üretim santralleri kurulması kararlaştırılacak. Önümüzdeki günlerde siyasi partiler de grup toplantılarına başlayacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.