Seferihisar'da sokak hayvanları seferberliği: Tek tek tedavi edilecek

Seferihisar'da sokak hayvanları seferberliği: Tek tek tedavi edilecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar Belediyesi ve yerel hayvan severlerin oluşturduğu "Elim Patinde" girişimiyle, Seferihisar'da yaşayan sokak hayvanlarının sağlık ihtiyaçları karşılanacak ve onlara yeni yuvalar bulunacak. Bu proje, sokak hayvanlarının hem tedavi edilmesini hem de sevgi dolu evlerde yaşamalarını sağlamayı amaçlıyor.

Seferihisar'da sokak hayvanlarının refahını artırmak amacıyla kritik bir adım atılıyor; "Elim Patinde" projesi hayat buluyor. Avrupa Birliği'nin desteğiyle, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar Belediyesi ve yerel hayvan severlerin bir araya geldiği bu proje kapsamında, Prof.Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Barınağı ile yapılan anlaşma sayesinde, sokak hayvanlarına gerekli tedaviler sağlanacak.

sokak hayvanları

Seferihisar'daki eğitim kurumları, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla hayata geçirilen projenin bir parçası olarak, öğrencilere hayvan hakları konusunda farkındalık eğitimi veriyor. Prof.Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Barınağı'nda sağlık hizmeti alan sokak hayvanları, kısırlaştırma ve tedavi işlemlerinin ardından, belediye ekiplerince eski yaşam alanlarına bırakılıyor. Gönüllüler, düzenli olarak barınağı ziyaret edip, sağlık kontrollerini gerçekleştiriyor ve iyileşen hayvanlar için yeni yuvalar bulma çabasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.