Konak'ta üretim yapan kadınlar artık online mağazalarda satış yapabilecek

Konak'ta üretim yapan kadınlar artık online mağazalarda satış yapabilecek
Konak Belediye Başkanı üreten kadınlara büyük bir müjde ile geldi. Yaptığı açıklamada üreten kadınlara hem mağaza hem de online satış platformu konusunda sözler verdi. İşte konu ile ilgili detaylar…

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu Anneler Günü Sergisi'nde üreten kadınlara çifte müjde verdi. Başkan Mutlu kadınların ürünlerini Türkiye genelinde satışa sunabilecekleri bir dijital platform oluşturacaklarını ve aynı zamanda bir mağaza açacaklarını duyurdu.

Başkan Mutlu Açıklamasında Nelere Değindi?

Başkan Mutlu yaptığı açıklamada "Kadınların ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırabilmeleri için online satış platformu kurmayı ve aynı zamanda Konak'ta bir mağaza açarak ürünlerini sergilemelerini sağlayacağız. Bu sayede üreten kadınlarımızın ekonomiye katkısı artacak ürünlerini daha geniş bir kitleye ulaştırabilecekler." şeklinde konuştu.

Konak'ta üretim yapan kadınlar artık online mağazalarda satış yapabilecekKonak Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi 50 yaş üstü vatandaşlara çeşitli hobi kursları sunuyor. Bu kurslara katılan kursiyerler el emeği eserlerini Anneler Günü Sergisi'nde sergileme fırsatı buldu. Serginin açılışını Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu Konak Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Ercan Mete kurs öğretmenleri ve kursiyerlerle birlikte gerçekleştirdi.

Başkan Mutlu deri ve makrome, seramik, resim, heykel, katı sanatı, epoksi, punch, amigurumi oyuncak yapım üç boyutlu kağıt rölyefnörgü ve tezhip gibi farklı alanlarda üretilen el emeği eserleri yakından inceledi. Sergide kursiyerlerin el emeği eserleri dikkat çekti. Kursiyer Nilgün Balcı kendi yaptığı zeytin dalı baskılı şalı tezhip kursiyerleri ise bir tabloyu Anneler Günü dolayısıyla Başkan Mutlu’ya hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.