Kemalpaşa'daki metruk binalar tek tek yıkılıyor

Kemalpaşa'daki metruk binalar tek tek yıkılıyor
Kemalpaşa Belediyesi, yıkılma tehlikesi taşıyan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Başkan Mehmet Türkmen, şimdiye kadar 5 binanın yıkıldığını ve ilçede 145 metruk yapının tespit edildiğini belirtti.

Kemalpaşa Belediyesi, kent dokusuna zarar veren ve yıkılma tehlikesi bulunan metruk binaların yıkım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçede yaşayanları rahatsız eden ve güvenlik riski oluşturan bu yapılar, mülk sahiplerinin başvuruları, mahalle muhtarlarının bildirimleri ve Kemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin tespitleri doğrultusunda yıkılarak kaldırılıyor. Yıkım işlemleri, mülk sahipleriyle yapılan görüşmelerin ardından alınan muvafakatname ile gerçekleştiriliyor.

Kemalpaşa'daki metruk binalar tek tek yıkılıyor

Şu ana kadar 5 bina yıkıldı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, ilçenin daha modern bir görünüme kavuşması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Türkmen, "Hemşehrilerimizin talepleri ve şikayetleri doğrultusunda, mahallelerimizde can ve mal güvenliği tehdidi oluşturan atıl durumdaki yapıları, gerekli prosedürlere uygun şekilde yıkıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana, yapılan başvuru ve tespitler doğrultusunda 5 bina yıktık. Bu tür yapıları temizleyerek, çevre kirliliğini önlemek ve insan sağlığını tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak amacındayız. Şu anda elimizde tespit edilmiş 145 metruk yapı bulunuyor. Hedefimiz, bu yapıları planlı bir şekilde yıkarak Kemalpaşa’yı daha modern bir görünüme kavuşturmak. Hemşehrilerimizin huzuru, güveni ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.