Karşıyaka'da 'En Güzel Balkon Bahçe Yarışması' başlıyor

Karşıyaka'da 'En Güzel Balkon Bahçe Yarışması' başlıyor
Karşıyaka Belediyesi geleneksel hale gelen En Güzel Balkon Bahçe Yarışması'nın 22'ncisini düzenliyor. 22 Nisan Pazartesi günü başlayacak olan başvurularla ilgili bilgi veren Belediye başkanı katılım bekliyor.

Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal yaşam alanlarını güzelleştirerek kente değer katan Karşıyakalılara örnek olunması gerektiğine inandıklarını vurguladı. Ödüllü yarışmaya tüm Karşıyakalıları katılmaya davet eden Başkan Ünsal renkli ve keyifli bir yarışma için heyecanla beklediklerini ifade etti.

Karşıyaka Belediyesi Etkinliği ile Balkonlar Renkleniyor

Karşıyaka Belediyesi kent yaşamında yeşil alanların önemine vurgu yaparak vatandaşları çevre düzenlemesine teşvik etmek amacıyla düzenlediği 'En Güzel Balkon Bahçe Yarışması'nı bu yıl 22. kez düzenliyor.

Yarışma En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe ve En Güzel Apartman Bahçesi olmak üzere üç ayrı kategoride gerçekleştirilecek. Başvuruların 22 Nisan ile 5 Mayıs tarihleri arasında 444 1 575 numaralı telefondan yapılacağı duyuruldu.

Karşıyaka'da 'En Güzel Balkon Bahçe Yarışması' başlıyor

Ödüllü yarışmada çevreye katkı sağlayan ve estetik bir görünüm sunan balkonlar ve bahçeler belirlenecek. Jüri başvuru sahiplerinin kullanılan çiçek çeşitliliği sürdürülebilirlik geri dönüşümlü malzemelerin kullanımı gibi kriterlere göre değerlendirme yapacak. Her kategoride ilk üçe girenler ise törenle ödüllendirilecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, uzun yıllardır devam eden En Güzel Balkon Bahçe Yarışması'nın bu yıl da büyük ilgi göreceğine inandığını ifade etti. "Ünsal kentimizin simgesi haline gelen bu yarışmayı 22. kez düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. En Güzel Balkon Bahçe Yarışması, Karşıyakalıların çevreye duyarlılığını ve sevgisini yansıtan önemli bir organizasyon." Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.