Karşıyaka'da 23 Nisan kutlamaları erken başladı

Karşıyaka'da 23 Nisan kutlamaları erken başladı
Karşıyaka’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir heyecanla erkenden kutlanmaya başlandı. Etkinlik programı tek tek belli olurken, çocukları ve ailelerini 23 Nisan heyecanı sardı.

Karşıyaka Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşku dolu bir şenlikle kutluyor! Cordelion Taypark, 23 Nisan Salı günü 13.00-17.00 saatleri arasında renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Atatürk'ün "bugünün küçükleri, yarının büyükleri" sözüyle tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günde, unutulmaz anlar yaşanacak.

Çocuklar 23 Nisan’da eğlenceye doyacak 

23 Nisan etkinliklerine katılım sağlayan çocuklar Cordelion Taypark'ta düzenlenecek etkinlikte doyasıya eğlenecekler. Sahne programında Mady Dance, Rossinka Dans Grubu, Çocuk Yogası, Şef Sensin, Belediye Bale Ekibi Gösterisi ve Alp Abi Stand Up gibi renkli performanslar yer alacak. Ardından sihirbaz gösterisi ve bubble show ile etkinliğe ayrı bir renk katılacak. Bu etkinliklere ek olarak bocce, sportif parkur, geri dönüşüm atölyesi, yüz boyama, Türkiye haritası atölyesi, el baskısı, baskı boyama atölyesi ve resim atölyesi gibi birçok etkinlik çocukları bekliyor olacak. Planlanan aktivitelerle çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenerek farkındalık kazanacaklar.

Karşıyaka'da 23 Nisan kutlamaları erken başladı

Tüm çocuklarımızı bekliyoruz çağrısı yapıldı

Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlama çağrısında bulunarak, "Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günü büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın keyifli bir gün geçirmeleri ve Atatürk'ün ilkelerini gelecek nesillere aktarmak adına düzenleyeceğimiz etkinlikte onları bekliyoruz. Gelin, 23 Nisan coşkusunu hep birlikte Karşıyaka'da yaşayalım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.