İzmirliler istedi, 2 otobüs hattı yeniden seferlere başladı

İzmirliler istedi, 2 otobüs hattı yeniden seferlere başladı
İzmir'in toplu taşıma ağını iyileştirme sözü veren Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim öncesi aldığı geri bildirimler doğrultusunda, vatandaşların isteği üzerine 121 ve 508 numaralı otobüs hatlarını tekrar aktif hale getirdi. Mavişehir'den Konak'a ve Menderes'ten Konak'a seyahat imkanı sunacak bu hatlar, 18 Nisan Perşembe günü itibarıyla yeniden İzmirlilerin hizmetine sunulacak.

Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, seçim döneminde verdiği sözleri tek tek hayata geçiriyor. Halk Ekmek fiyatlarında yapılan düşüşün ardından su tarifelerinde indirime gidilmesi, yaşlılar ve anneler için destek kartlarının dağıtılması, ve Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin tekrar açılması gibi adımlar atan Başkan Tugay, halkın yoğun isteği üzerine 121 ve 508 numaralı ESHOT otobüs hatlarını hizmete soktu.

İzmir otobüs hattı

İzmir'de toplu taşıma hizmetlerini düzenleyen UKOME'nin aldığı yeni kararla, Mavişehir'den Konak'a giden 121 numaralı ve Menderes'ten Konak'a sefer yapan 508 numaralı otobüs hatları, 18 Nisan'dan itibaren tekrar faaliyete geçiyor. Bu hatlara ait kalkış saatleri ve rotaları, ESHOT'un resmi web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden takip edilebilir.

izmir otobüs hattı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.