İzmirliler güvenli teleferik deneyimini tadacak

İzmirliler güvenli teleferik deneyimini tadacak
İzmir'de teleferik keyfi başladı. Çalışmaları tamamlanan teleferiği siz de ziyaret ederek kentin manzarasını keşfedebilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni çalışmalarla Teleferik tesislerinde yenileme yapıldığı duyuruldu. 

Turistik şehirler arasında ön plana çıkan İzmir, sunduğu imkanlarla da ön plana çıkan bir şehirdir. En son yapılan Teleferik tesisleriyle de adından bahsettirmeyi başarmıştır. 5 Şubat tarihinden itibaren titiz bir şekilde yürütülen bazı çalışmalar tamamlandı. Günde 2500 kişinin ziyaretini alan bu kurumlar körfez ve kentin masrafını keşfetmenizi sağlayacaktır. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak sunulan Balçova ilçesinde bulunan Teleferik Tesisiyle ilgili bakım çalışmaları tamamlandı. Bu kapsamda 2015 yılında yenilenerek hizmete alınan bu tesiste oldukça titiz bir süreç yürütülmektedir. Aynı zamanda Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası tesisin yıllık periyodik kontrollerinin yapılması için davet gönderildi. Bu tesise giden kişiler İzmirlilerin gönül rahatlığıyla Körfez ve Kentin manzarasını keşfetmeye devam edecek. 

teleferik

Teleferikte Neler Var?

Teleferik tesisini kuran firmanın tavsiyeleri üzerine bakım ve onarım kılavuzları rehberliğinde yıllık, aylık ve haftalık bakımları yapılmaktadır. Bu teleferiğe binerken gönül rahatlığı içinde binebileceksiniz. 

1974 yılında kurulan ve 2015 yılında yenilenen tesise gittiğinizde dürbün ve mesire alanlarının olduğunu göreceksiniz. Tesis içerisinde toplam 20 kabin var. İzmir'in ruhunu yansıtan bu tesis ortalama dakikada 1200 yolcu taşmakta. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.