İzmirliler akın ediyor: Çay sadece 8 TL

İzmirliler akın ediyor: Çay sadece 8 TL
Güzelbahçe Belediyesi, hem vatandaşların hem de belediye personelinin sağlıklı, hijyenik ve uygun fiyatlı yemek yiyebilmesi amacıyla Güzbel Cafe’yi yeniden tasarlayarak hizmete sundu.

2021’de kapılarını açan ve Güzelbahçe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Güzbel Cafe, bir haftalık yenileme sürecinin ardından taze bir görünümle halka açıldı. Zengin menüsünde pizza ve hamburger gibi fast-food seçeneklerinin yanı sıra, kahvaltılıklar ve çeşitli sıcak, soğuk, alkollü içeceklerle her zevke hitap edecek şekilde tasarlandı.

İZMİRDE ÇAY FİYATI

8 TL'DEN ÇAY HİZMETİ

Çay 8 TL Güzelbahçe Belediye Başkanı Sayın Mustafa Günay, Güzbel Cafe’nin 3 yıldır halka hizmet verdiğini belirtti. Göreve geldiklerinde değişim sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Başkan Günay, ilk adımı da Güzbel Cafe ile attıklarını vurguladı. Sadece 1 hafta gibi kısa bir sürede cafe alanını yeniden tasarlayarak hizmete sunduklarını dile getirdi.

Başkan Günay, “Arkadaşlarıma ‘Bunu bir haftada bitireceğiz’ dedim ve onlar da inandı. Sonuçta başardık. Bu süreçte emekleri büyük olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ekonomik zorluklar yaşadığımız bir dönemdeyiz. İnsanlar aileleriyle deniz kenarında keyifli vakit geçirmek istediklerinde, bütçelerini zorlamadan yemek yiyebilecekleri bir mekan arıyorlar. İşte Güzbel Cafe, bu ihtiyaca cevap veriyor. Deniz manzaralı bir ortamda, çayın sadece 8 TL olduğu bir yerde buluşmak, ailecek keyifli anlar yaşamak için ideal. Üstelik tüm ürünlerde %20 indirim uyguluyoruz. Güzelbahçe halkına hayırlı olsun!” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.