İzmirli çocuklar yeşille birlikte: 8. kez düzenlendi

İzmirli çocuklar yeşille birlikte: 8. kez düzenlendi
İzmir ilinde bu sene 8.si düzenlenen çiçek festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festivalden kareler iç açıcı. İşte Çiçek festivaline ilişkin detaylar...

İzmir'de düzenlenen Festival Çocuk, doğayla ilgili binlerce çocuğu bir araya getirerek 8. kez düzenlendi. Festival, Çiçekli Köy Moment Tabiat Parkı'nda gerçekleşti ve çocuklar burada doğayla iç içe eğlenceli zaman geçirdi. İşte detaylar...

FESTİVAL

FESTİVAL ÇOCUK 8. KEZ DÜZENLENDİ

İzmir'in Çiçekli Köy'ünde bulunan Moment Tabiat Parkı'nda düzenlenen 8. Festival Çocuk, doğa temalı etkinliklerle binlerce çocuğu bir araya getirdi. Festivalde, 45 adet survivor parkuru, doğa yürüyüşleri, atölyeler ve şişme oyun alanları gibi aktiviteler yer aldı. Çocuklar çeşitli yarışmalara katıldı, animasyon gösterilerini izledi ve konserlere katıldı. Ayrıca aileler, festivalde kurulan stantlardan alışveriş yapma fırsatı buldu. Gün boyunca herkes doğayla iç içe eğlenceli zaman geçirdi.

FESTİVAL

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi'nin sponsorluğunu üstlendiği Festival Çocuk, çocukların ebeveynleri ve hekimlerle birlikte doktor deneyimi yaşadığı etkinliklere sahne oldu. Çocuklar, doktor önlüğü giyip stetoskop takarak ailelerini ve hekimleri muayene etme fırsatı buldu. İEÜ Medical Point Hastanesi Genel Müdürü Müslüm Yıldız, çocukların mutluluğunun toplumun geleceği için önemli olduğunu vurgulayarak, festivalde sağlık sponsoru olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

İEÜ Medical Point Hastanesi Çocuk Cerrahisi Bölümünden Prof. Dr. Emre Divarcı ve Fonksiyonel Tıp Hekimi Kerem Korkut, festivalde standlarını ziyaret eden ailelerin sorularını cevapladı ve minik doktorlarla ilgilendi. Hastanenin standında yer alan 'Kalp Maskot', çocukların ilgi odağı oldu.

Festival Çocuk Kurucusu Sibel Demir Arslan, doğanın huzur verici etkisini deneyimlemeyi herkesin yaşamasını istediklerini belirtti. Bu yılki etkinliğin temasını doğa olarak belirlediklerini ve çocukların doğayla olan bağlarını güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Kuş seslerinin çocuk kahkahalarıyla birleştiği, doğanın tüm renklerinin bir arada olduğu dolu dolu bir festival yaşandığını ifade eden Arslan, etkinliğin çok keyifli ve huzur verici geçtiğini dile getirdi.

İzmir'de düzenlenen Festival Çocuk, doğa temasıyla dikkat çekerek çocukları bir araya getirdi. Çiçekli Köy Moment Tabiat Parkı'nda gerçekleşen etkinlik, çocuklara doğayla iç içe eğlenceli bir zaman sunmayı hedefledi. Bu etkinlik, çocukların doğayı keşfetmelerini ve doğal ortamın güzelliklerini deneyimlemelerini sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.