İzmir'in kardeş kenti Bremen ile ilişkiler kuvvetlendirilecek

İzmir'in kardeş kenti Bremen ile ilişkiler kuvvetlendirilecek
Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, İzmir ile Bremen arasındaki ekonomik bağları kuvvetlendiren Bremeninvest Türkiye İlişkileri Koordinatörü Malte Weyhausen ile bir araya geldi.

İzmir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bremen şehrinin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunan Bremeninvest şirketinin Türkiye İlişkileri Koordinatörü Malte Weyhausen ve İzmir Temsilcisi Erol Tüfekçi’yi kabul etti. Ziyaretlerinin iyi dileklerini iletmek olduğunu söyleyen Weyhausen, İzmir ve Bremen arasında iş birliği yapma arzularını dile getirdi. “İzmir, Avrupa şehirlerini andırıyor ve lojistik alanında önemli bir merkez. Bremen ile İzmir arasındaki kardeş şehir ilişkilerini daha da güçlendirmek için ekonomik iş birliği projeleri üzerinde çalışıyoruz,” dedi Weyhausen.

İzmir haberi

İZMİR'İN GELİŞİMİ İÇİN YENİ PROJELER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kent için planlanan yeni projelerin bölgeye büyük faydalar sağlayacağını ifade etti. 

Başkan Tugay, İzmir’in sadece kendi sınırları içinde değil, daha geniş bir perspektifte yaşayan bir şehir olduğunu vurgulayarak, “Bugüne kadar gösterdiğiniz çabaları takdir ediyorum ve gelecekte de bu yönde destek olmaya devam edeceğim. Tarım, ticaret ve turizm alanlarında bir dizi projemiz var ve bunlar İzmir’in üretim kapasitesini artırarak markalaşmasına katkı sağlayacak. Üretici ile tüketici arasında sağlam bir bağ kurarak, şehrimizin kalkınmasına köprü oluşturmayı hedefliyoruz,” şeklinde konuştu.

İZMİR İÇİN YENİLİKÇİ ADIMLAR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, şehrin gelişimine yönelik olarak yeni teknolojiler ve yapay zeka kullanımını içeren projeleri hayata geçireceklerini belirtti ve  “Yenilenebilir enerji ve atık yönetimi konusunda bir dizi yeni girişimimiz var. Bu projelerle İzmir’i daha ileri bir seviyeye taşımayı hedefliyoruz. Her türlü yenilikçi çalışma için İzmir’in kapıları her zaman açık olacak,” şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.