İzmir'de vapur seferlerine start verildi: İşte sefer fiyatları

İzmir'de vapur seferlerine start verildi: İşte sefer fiyatları
İzmir halkını sevindirecek haber geldi. İzmir’de vapur seferlerinin başlayacağı duyuruldu. Peki vapur seferleri nerelerde olacak? Ücretlendirmesi nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar…

İzmir'de yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Foça Urla ve Mordoğan'a yönelik vapur seferleri başlıyor. Şehrin sıcak ve güneşli günlerine uygun olarak planlanan seferler için tarihler netleşti. İzmirliler Ege'nin bu güzel beldelerine rahat ve konforlu bir yolculuk yapma fırsatını yakalayacaklar.

Vapur seferlerinin başlamasıyla birlikte Foça'nın masmavi denizinde yüzmek Urla'nın tarihi dokusunu keşfetmek ve Mordoğan'ın huzurlu atmosferinde dinlenmek isteyenler için heyecan dorukta. Yaz sezonu boyunca düzenlenecek olan seferlerin fiyatları da merakla bekleniyor.

İzmir'de vapur seferlerine start verildi: İşte sefer fiyatları

Vapur Seferleri Ne Zaman Başlayacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi yaz sezonunun gelmesiyle birlikte Foça Urla ve Mordoğan'a yönelik düzenlenecek vapur seferlerinin başlangıç tarihini açıkladı. Belediyeden yapılan resmi açıklamada seferlerin 17 Haziran'da Kurban Bayramı'nın ikinci günü başlayacağı belirtildi.

İzmir'de yaz sezonu boyunca düzenlenen vapur seferlerine bayramın ardından da devam edilecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasına göre 8 Eylül tarihine kadar her cumartesi ve pazar günü hava ve deniz koşullarına uygun olarak Konak Karşıyaka ve Güzelbahçe iskelelerinden hareket edecek seferler Urla, Mordoğan ve Foça iskelelerine yönlendirilecek. Bu seferlerle İzmirliler ve ziyaretçiler Ege'nin gözde tatil bölgelerine kolayca ulaşabilecekler.

Yaz seferlerinin fiyatları da belli oldu. Karşıyaka-Konak-Mordoğan arası tek yönlü sefer ücreti 120 TL iken Konak-Karşıyaka-Foça seferi için 150 TL ödenecek. Karşıyaka-Konak-Urla güzergahında ise tek yön bilet fiyatı 75 TL olarak belirlendi. Güzelbahçe-Foça seferleri de aynı şekilde 75 TL'lik bir ücretle gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.