İzmir'de trafik kazası: 3 kişi yaşamını yitirdi

İzmir'de trafik kazası: 3 kişi yaşamını yitirdi
Balıkesir-İzmir yolunda dehşet kaza yaşandı. Sürücü köpeğe çarpmamak için uğraşırken kamyona çarptı. Ayrıntılar haberimizde...

Balıkesir'in Edremit ilçesi ile İzmir arasında bulunan yolda, dün akşam saatlerinde meydana gelen korkunç trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Kaza, sürücünün aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için yaptığı manevra sonucunda gerçekleşti.

Alınan bilgilere göre, sürücü köpeğe çarpmamak için direksiyon kırdığı sırada aracın kontrolünü kaybetti. Otomobil önce kaldırıma, ardından da yan yolda seyir halinde olan bir kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde büyük hasar meydana geldi.

İlk belirlemelere göre, otomobilde bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan bir kişi ise yaralandı ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

edremitte kaza

Kaza sonrası olay yerine hızla sağlık ekiplerinin yanı sıra itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan kişileri çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Polis ekipleri ise kaza bölgesinde güvenlik önlemleri alarak trafiği kontrol altına aldı.

Polis, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. İlk incelemelere göre, kazanın ani bir manevra sonucunda meydana geldiği belirtiliyor. Ancak kazanın kesin nedeni yapılacak detaylı araştırmalar sonucunda netlik kazanacak. Kaza nedeniyle hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralıya ise acil şifalar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.