İzmir Urla Belediyesi personel alımı yapacak

İzmir Urla Belediyesi personel alımı yapacak
Urla Belediyesi İŞKUR üzerinden personel alımı yapacağını bildirdi! Ayrıntılar haberimizde...

İzmir'in Urla ilçesi sakinlerine müjde! Urla Belediyesi, iş gücüne katkı sağlamak amacıyla İŞKUR aracılığıyla personel alımı gerçekleştirecek. Belediyenin Urit Urla İnşaat Turizm şirketi bünyesinde geçici olarak istihdam edilecek personel ihtiyacı için başvuru süreci başladı.

Alınacak pozisyonlar arasında 1 havuz görevlisi ve 2 depo görevlisi bulunmaktadır. Başvuru yapacak adayların belirli şartları karşılamaları gerekmektedir. Bu şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli olmamak ve devletin güvenliğine karşı suçlardan mahkum olmamak gibi kriterler bulunmaktadır. Ayrıca, adayların 22.05.2003 tarihli ve 4857 sayılı İş Kanunu'nun 30. maddesi kapsamında görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığına sahip olmaması gerekmektedir.

urla belediyesi personel alımı

Başvurular 30 Mayıs 2024 tarihinde başlamış olup, son başvuru tarihi 3 Haziran 2024'tür. Başvurular, nazliiscen@urit.com.tr adresine CV ile yapılacaktır. Adaylar ayrıca bilgi almak için irtibat telefonu olan 0232 754 45 32 numarasını da arayabilirler.

Urla Belediyesi'nin bu personel alımıyla iş arayan vatandaşlara istihdam imkanı sunması beklenmektedir. Başvuruda bulunacak adaylara başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.