İzmir Konak'ta polis, uyuşturucu tacirlerini enseledi

İzmir Konak'ta polis, uyuşturucu tacirlerini enseledi
İzmir'in Konak ilçesinde yapılan operasyonla uyuşturucu tacirleri kıskıvrak yakalandı.

İzmir'de uyuşturucu operasyonu yapıldı. İzmir'de hurdacı kılığına giren polis uyuşturucu tacirlerini kıskıvrak yakaladı. İzmir Konak ilçesinde meydana gelen operasyon da uyuşturucu maddelerin yok edilmesi ihtimali için polis hurdacı kılığına girdi. 

İzmir'in Konak ilçesinde polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda polis ekipleri kamyonetin arkasında hurdacı taklidi yaparak torbacıların evinin önüne kadar gitti. Uyuşturucuların bulunduğu eve operasyon düzenleyen polis ekipleri uyuşturucu tacirlerini göz altına alırken çok miktarda ve çeşitli uyuşturucu maddeleri ele geçirdi.

izmir

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında E.G adlı şüphelinin uyuşturucu ticareti yaptığının duyulması üzerine çalışma yapıldı. Eskici ve hurdacı diye bağıran polis ekipleri uyuşturucu tacirinin kaçmaması için şok operasyon yaparak şüpheliyi gözaltına alarak merkeze götürdü. Uyuşturucu tacirinin evine yapılan aramada kokain, bonzai, metamfetamin gibi maddeler ele geçirildi. Gözaltına alınan uyuşturucu taciri çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.