İzmir İtfaiyesi'nden örnek adım

İzmir İtfaiyesi'nden örnek adım
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Toros Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezi’nin uluslararası sertifikalı yangın eğitimleri verilebilecek düzeyde geliştirmeye hazırlanıyor.

İZMİR İTFAİYESİNDEN BİR İLK DAHA

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Toros Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezi’nin uluslararası sertifikalı yangın eğitimleri verilebilecek düzeyde geliştirmeye hazırlanıyor. Bu sayede burada itfaiye tarafından geniş çaplı eğitimler düzenlenebilecek. Uluslararası Endüstriyel Acil Durum Hizmetleri Yönetimi Örgütü (JOIFF) akreditasyonunu alabilmek içinde İzmir itfaiyecileri testlerden geçip sertifikalarına kavuşuyor.

itfaiye

Türkiye’ye genelinde pek çok başarıya imza atmış olan İzmir İtfaiyesi, endüstriyel yangınla mücadele konusunda önemli bir adımı daha tamamladı. Toros Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezi’nde birçok özel şirket, kurum ve kuruluşa; tünel, sanayi, endüstriyel, bina ve araç yangını gibi konularda eğitim veren İtfaiye Dairesi Başkanlığı, bu eğitimleri uluslararası boyuta taşıyor.

ALANDA UYGULAMALI EĞİTİM

Eğitimin ilk başında 19 kişiden oluşan eğitimci ve itfaiye personeli 11 yangınla nasıl mücadele edileceği ve 5 endüstriyel kurtarma eğitimini başarı ile tamamladı. geçti. Endüstriyel tesislerde acil durumlara karşı hazırlıklı çalışanın olmasın altının çizildiği eğitimlerde bir çok önemli ve olası olaylar ile ilgili olarak eğitimler veriliyor. Kurulan merkezde Yüzden fazla senaryo ile uygulamalı eğitimler verilmeye devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.