İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, Alaçatı Ot Festivali açılışında

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, Alaçatı Ot Festivali açılışında
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Alaçatı Ot Festivali'nde halkla buluştu. Festivalin büyümesine katkı sağlayacaklarını belirterek, ilgiyi artırmaya kararlı olduklarını vurguladı.

Çeşme'nin turizm cenneti olan Alaçatı'da bu yıl "Öz'e Dönüş" temasıyla düzenlenen 13. Alaçatı Ot Festivali başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, festivalde yurttaşlar ve esnafla bir araya geldi. Eşi Öznur Tugay, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ve CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları da etkinlikte yer aldı. Festival kapsamında Şefler Meydanı'nda şevketi bostan otundan lezzetli yiyecekler hazırlandı. Başkan Tugay, ustaların çalışmalarını izledikten sonra kendisine ikram edilen böreği tadarak festivalin lezzetlerini denedi. Heyetiyle birlikte ot stantlarını ve bu yıl eklenen sanat sokağını gezen Başkan Tugay, festivale desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Bu yılki festival diğerlerinden daha farklı 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bu yılki Ot Festivali'nde artan katılımın mutluluğunu dile getirdi. "Öz'e Dönüş" temasıyla düzenlenen etkinliklerle hem yerel kültürü yaşatmayı hem de Alaçatı'yı turistlere tanıtmayı amaçladıklarını belirtti. Başkan Tugay, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ve ekibini tebrik ederek, festivalin ilk gününde halkla bir araya geldiğini ve gördüğü yoğun ilgiden memnuniyet duyduğunu söyledi. Gelecek yıllarda da festivale katkılarının artarak devam edeceğini vurguladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, Alaçatı Ot Festivali açılışında

Bayramdan sonra da yoğun ilgi devam ediyor

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, festivalin ilk gününde bile otellerin doluluğuna dikkat çekerek, "Bu yıl düzenlediğimiz festivalimizin bayram sonrasına denk gelmesine rağmen otellerimizin hepsi dolu. Yeni etkinlik alanları oluşturduk ve çocuklara, gençlere, kadınlara özel etkinlikler düzenledik. Sokak sanatçıları, sanat sokağı, edebiyat ve söyleşiler gibi pek çok yenilikle doluyuz. Misafirlerimize 4 gün boyunca keyifli anlar geçirmelerini diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.