Gençler, Konak'ta 19 Mayıs bayramını coşkuyla kutlayacak

Gençler, Konak'ta 19 Mayıs bayramını coşkuyla kutlayacak
Konak gençleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı gün batımında bir gençlik buluşmasıyla kutlayacak. 18 Mayıs'taki etkinlikte ünlü müzik grubu Beyefendi, Karantina Demokrasi Meydanı'nda sahne alacak.

Konak Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Kutlama, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenen Gün Batımı Gençlik Buluşması, gençlerin gün batımında müzik keyfi yaşamasına olanak tanıyacak. Gençlerin büyük ilgiyle takip ettiği ünlü müzik grubu Beyefendi, Karantina Demokrasi Meydanı'nda görkemli konser verecek. 18 Mayıs'taki konser saat 20.00'de başlayacak.

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs'ı büyük bir coşkuyla kutlamak istediklerini söyleyen Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Gençlik toplantısına başta gençlerimiz olmak kaydıyla tüm komşularımızı davet ediyoruz. Gün batımında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusunu birlikte yaşayacağız. Herkesi bu heyecanı paylaşmaya devam ediyorum”

Gençler, Konak'ta 19 Mayıs bayramını coşkuyla kutlayacak

19 Mayıs’a Özel Panel Düzenlenecek

Öte yandan 19 Mayıs'a özel etkinlikler arasında Konak Belediyesi, İzmir Gültepe Makedon Göçmenler Derneği ve Balkan İşbirliği ve Kalkınma Stratejisi Derneği'nin düzenlediği konferans da yer alıyor. Prof. Dr. Murat Arman ile Doç. Dr. Bilgin Çelik panelde konuşma yapacaklar. "Türk Devriminde ve Küresel Siyasette Balkanlar” adlı panel 17 Mayıs Cuma günü saat 18.00'de Çin Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.