Gaziemir Belediyesi tam 6 gün sürecek 19 Mayıs kutlamaları düzenliyor

Gaziemir Belediyesi tam 6 gün sürecek 19 Mayıs kutlamaları düzenliyor
Gaziemir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı 6 gün sürecek Gaziemir Gençlik Festivali’yle kutlayacak. 14 Mayıs’ta başlayacak festivalde spor müsabakaları, halk dansları gösterileri düzenlenecek. Festivalin finalinde Yaşlı Amca grubu konser verecek.

Gaziemir'de Coşkulu 19 Mayıs Kutlamaları Başlıyor: Gençlik Festivali Heyecanı!

Gaziemir Belediyesi, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı 6 gün sürecek muhteşem bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. 14-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Gaziemir Gençlik Festivali, spor, eğlence ve kültür dolu bir program sunuyor.

Festival, spor müsabakalarıyla başlayacak. Belediyenin kursiyerleri, yeteneklerini sergilemek için spor müsabakalarında ter dökecekler. Voleybol Turnuvası 14-15 Mayıs tarihlerinde Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek ve takımlar arasında çekişmeli maçlara sahne olacak.

16 Mayıs'ta ise Gaziemir İlçe Stadı'nda Açık Hava Spor Etkinliği düzenlenecek. Katılımcılar, eğitmenler eşliğinde zumba ve aerobik yaparak enerji dolu bir gün geçirecekler.

Kültürel etkinlikler ise 17 Mayıs'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde başlayacak. Jimnastik Gösterisi'nde belediyenin çocuk kursiyerleri, öğrendiklerini sahneleyecekler. Ardından 18 Mayıs'ta Taekwondo Gösterisi düzenlenecek ve kursiyerler yeteneklerini sergileyecekler.

Gaziemir Gençlik Festivali'nin heyecan verici bir parçası da 17-18 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek 3x3 Streetball Turnuvası olacak. İzmir'in dört bir yanından basketbolcuların katılacağı turnuva, Gaziemir İlçe Stadı'nın yanındaki basketbol sahasında gerçekleşecek. Maç sonuçları, Uluslararası Basketbol Federasyonu'nun (FIBA) web sitesinde yayınlanacak.

Festivalin finali ise 19 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. 13. Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Gecesi'nde, belediyenin kursiyerleri danslarını sergileyecekler. Ardından Festival Alanı'nda Yaşlı Amca konseriyle kutlamalar doruğa çıkacak. Binlerce genç, Yaşlı Amca'nın şarkılarıyla coşacak ve bayramı birlikte kutlayacak.

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, festivalle ilgili olarak şunları söyledi: "Atatürk'ün ilke ve devrimlerine bağlı kalarak ülkemizi geleceğe taşımak en büyük görevimizdir. Bu yıl 19 Mayıs'ı Gaziemir Gençlik Festivali ile kutlayacağız. Tüm yurttaşlarımızı, festivalimize katılmaya ve bayramı coşkuyla kutlamaya davet ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.