Gaziemir Belediye Başkanı Işık engelli merkezi müjdesi verdi

Gaziemir Belediye Başkanı Işık engelli merkezi müjdesi verdi
Gaziemir Belediyesi, Engelliler Haftası'nda özel kahvaltı düzenledi. Başkan Ünal Işık, engelli bireyler için projelerini paylaştı. Engelli Merkezi'nde hizmetler ve ailelere destek sağlanacak.

Gaziemir Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla engelli yurttaşlar ve ailelerine özel bir kahvaltı düzenledi. Belediye Başkanı Ünal Işık'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, belediyenin boccia takımı sporcuları, Engelsiz Hizmet Aracı'nı kullananlar, Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Gülgün Yorgancılar, dernek üyeleri ve aileler katıldı. Başkan Işık, katılımcıların taleplerini dinleyerek yaşadıkları sorunları ele aldı ve engelli bireyler için planladığı projeleri paylaştı.

Gaziemir Belediye Başkanı Işık engelli merkezi müjdesi verdi

Engelli vatandaşlar için çalışmalar hız kesmeden devam edecek

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, engelli vatandaşlara sağlanan hizmetleri geliştirmeye ve yenilerini eklemeye devam edeceklerini belirtti. Başkan Işık, küçük dokunuşlarla, dayanışma ve sevgiyle engelli bireylerin hayatlarına önemli katkılar sağlayacaklarını vurguladı. En büyük hayallerinden ve projelerinden biri olan Gaziemir Engelli Merkezi'ni hayata geçirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Merkezin, sosyal hizmet uzmanları, psikologlar, özel eğitim öğretmenleri gibi uzmanlardan oluşan bir kadro ile engelli vatandaşlara hizmet vereceğini söyledi. Merkezde eğitimler, sosyal ve kültürel etkinlikler ile spor faaliyetlerinin gerçekleştirileceğini belirtti.

Ailelere tüm destek sağlanacak 

Başkan Işık, engelli bireylere sahip ailelerin yaşadığı zorlukları çok iyi anladığını belirtti. Gaziemir Engelli Merkezi'nin sağlayacağı hizmetlerle, engelli bireylerle ilgilenen aile fertleri için önemli bir destek olacağını ifade etti. Merkezde sunulacak danışmanlık hizmetleriyle ailelerin sosyal ve psikolojik açıdan güçlenmesini hedeflediklerini vurguladı. Başkan Işık, engellerin birlikte aşılması ve ailelerin sorumluluklarına ortak olunarak, onların nefes almasını sağlamayı amaçladıklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum