Foça Belediye Başkanı Fıçı, muhtarlarla bir araya geldi

Foça Belediye Başkanı Fıçı, muhtarlarla bir araya geldi
Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, yeni seçilen 16 mahallenin muhtarı ile ilk toplantısını yaptı! Yerel seçimlerde yüzde 49.6 oy alan yeni başkan, döneminin ilk toplantısında sık görüşme sözü aldı.  

31 Mart yerel seçimlerinde görevine devam eden ve yeni seçilen toplam 16 mahallenin muhtarı ile bir araya gelen Foça Belediye Bakanı Saniye Bora Fıçı, her dönem iletişim halinde olacaklarını aktardı. Mahallenin muhtarlarıyla seçim sonrası ilk kez toplanan Saniye Bora Fıçı, muhtarlar ile destek ve iletişim halinde olup, verimli bir şekilde belediyenin de mahallelerin de yönetileceğini kaydetti. 

Tüm muhtarlar ve Fıçı aralarında konuşarak anlaşırken, iki taraf da toplantının verimli geçtiğini ifade etti. Bu süreçten sonra artık daha sık bir araya geleceklerini kaydeden muhtarlar ve Belediye Başkanı Fıçı, birlikte çalışmaya hazır olduklarını da eklediler. 

Bir araya gelerek mahallelerde yapılan ve yapılması planlananları tartışma kararı alan taraflar, ayrıca vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirecekler. Muhtarların karşılaştığı sorun ve çözüm önerilerinin de değerlendirileceği toplantılarda seçim de konuşuldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir’de ve Foça’da aldığı oylar konuşulurken, yüzde 49.6 oy alan Saniye Bora Fıçı, açık ara farkla seçildiği için bir kez daha tebrik edildi. 

saniye bora fıçı

Başkan Fıçı mazbatayı teslim aldı! 

4 Nisan tarihinde Saniye Bora Fıçı, yüzde 49.6 oy oranıyla İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen bir törenle mazbatasını teslim aldı. Gerçekleştirilen mazbata törenine Saniye Bora Fıçı’nın ailesi, CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer ile birlikte CHP’li belediye meclis üyeleri katıldı. 

Foça Hükümet Konağı’ndan ayrılan Başkan Fıçı, ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda saygı duruşunda bulundu. Daha sonra ise anıta karanfil bıraktı. Başkanlık makamında vatandaşların tebriklerini kabul etmesinin ardından eski Başkan Fatih Gürbüz’e Foça’ya katkılarından dolayı teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.