Çiğli Belediyesi 2024 Kültür-Sanat Ödülü'ne layık görüldü

Çiğli Belediyesi 2024 Kültür-Sanat Ödülü'ne layık görüldü
Avrupa Türkiyeli Yazarlar Grubu’nun özel davetiyle yer almış olduğu 2024 ilkbahar buluşmasında, Çiğli Belediyesi ödüle layık görüldü. Gerçekleşen buluşmada kültürel alanlarla yapmış olduğu çalışmalar sayesinde 2024 kültür sanat ödülünü almaya hak kazandı

Çiğli Belediyesi, Avrupa Türkiyeli Yazarlar Grubu'nun (ATYG) düzenlediği 2024 İlkbahar Buluşması'nda kültürel çalışmalarıyla öne çıkarak 2024 Kültür-Sanat Ödülü'ne layık görüldü. Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, bu onur verici ödülle ilgili olarak yeni dönemde başarıların artacağını vurgulayarak, "Fakir Baykurt'un kurduğu Yazarlar Grubu tarafından bu ödüle layık görülmek gurur verici. Çiğli'nin yaratıcı gücünü daha da artıracak ve başarıları çoğaltmak için gerekli adımları atacağız" şeklinde konuştu.

Avrupa Türkiyeli Yazarlar Grubu'nun İlkbahar Buluşması, 12-14 Nisan tarihlerinde Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde gerçekleşti. Etkinliğe önemli yazarlar ve müzisyenlerin yanı sıra İzmir Çiğli Belediyesi de özel davetli olarak katıldı. Çiğli Belediyesi, bu etkinlikte Kültür-Sanat Ödülü'ne layık görülürken, geçen yılın Fakir Baykurt Roman Ödülü sahibi Dursaliye Şahan da eserini tanıttı.

Çiğli Belediyesi 2024 Kültür-Sanat Ödülü'ne layık görüldü

Kültür sanatın önemini vurgulayıp teşekkür etti

Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, ödülle ilgili olarak gelecekteki başarıları artırmak için kararlı olduklarını altını çizdi. Fakir Baykurt'un kurduğu Yazarlar Grubu tarafından bu ödüle layık görülmekten gurur duyduklarını ifade etti.

İlkbahar Buluşması, 12-14 Nisan tarihleri arasında Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde gerçekleşti. Etkinliğe önemli yazarlar ve müzisyenlerin yanı sıra İzmir Çiğli Belediyesi de özel davetli olarak katıldı. Çiğli Belediyesi, bu etkinlikte Kültür-Sanat Ödülü'ne layık görülürken, geçen yılın Fakir Baykurt Roman Ödülü sahibi Dursaliye Şahan da eserini tanıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.