Buca'da su baskınlarına son: Belediye düğmeye bastı

Buca'da su baskınlarına son: Belediye düğmeye bastı
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, İzmir'in altyapı sorumlusu İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan'la birlikte, şiddetli yağışlar sonucu su taşkınlarına maruz kalan bölgelerdeki caddeler üzerinde detaylı bir değerlendirme yaptı. Bu incelemeler, yağışların yol açtığı problemlere çözüm bulma amacını taşıyor.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ve İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, Menderes ve Erdem caddelerindeki altyapı meselelerini incelemek üzere bir araya geldi. Bu inceleme turuna, İZSU'nun üst düzey yöneticileri Serdar Sadi, İbrahim Gürbüz, Barış Koç ve Ali Kılıç da eşlik etti. Amacı, mevcut sorunları doğrudan gözlemleyip, uzun vadeli çözümler geliştirmek olan bu çalışma, ilgili tüm birimlerin iş birliği ile yürütüldü.

izmir buc

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, ilçenin altyapı meselelerini temelden ele alacaklarını ve bu doğrultuda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yapacaklarını dile getirdi. "Çağdaş bir kent olmanın ilk adımı altyapıdan geçiyor. İlçemizde çok yoğun yağışlarda şikâyet aldığımız yerler vardı. Bugün bu noktalardan Erdem Caddesi ve Menderes Caddesi’nde incelemelerde bulunduk. Topografik yapısı nedeniyle bu noktalarda yaşanan su baskınlarının önüne geçilmesi için İZSU ile birlikte çalışmalara başlayacağız. Hizmet süremiz boyunca İZSU ekiplerimiz ile koordineli bir şekilde Buca'mızın ihtiyaçlarının hızla çözmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.