Buca Beleidye Başkanı Duman, Anneler Günü'nde huzurevini ziyaret etti

Buca Beleidye Başkanı Duman, Anneler Günü'nde huzurevini ziyaret etti
Buca Belediye Başkanından anlamlı ziyaret! Tüm detaylar haberimizde.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman Anneler Günü'nde huzurevini ziyaret etti! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BELEDİYE BAŞKANINDAN ANLAMLI ZİYARET

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman Anneler Günü'nde Buca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek annelerin bu anlamlı gününü kutladı. Başkan ziyaretiyle ilgili şu açıklamaları yaptı; 'Hayatımızın her döneminde koşulsuz sevgileri ve sonsuz sabırlarıyla yolumuza ışık saçan sevgili annelerimizin gününü kutlarım. Bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün değerli annesi Zübeyde Hanım'ı da sevgi ve saygıyla anıyorum. 

başkandan anneler günü ziyareti

Evlatlarının kalplerinde Türkiye ve Atatürk sevdası yeşerten bütün annelerin önünde saygıyla eğiliyorum. Örnek projelerle ilçemizde yaşayan annelerimize de destek oluyoruz. Bunun en iyi örneğinden biri Yarı Zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezleri. Merkezlerde çocukları ücretsiz şekilde eğitim alan anneler sosyalleşmek için zaman bulabiliyor. Aynı zamanda ilçe genelinde açılan kurs merkezlerimizde her sene binlerce anne meslek sahibi oluyor. Hatta pek çok anne kendi işini kurup iş hayatına atılıyor. Bunun gibi değerli yeni projelerle annelerimize destek olmaya devam edeceğiz.' 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.