Bornova'daki kapalı pazar yerlerinde dönüşüm başlıyor

Bornova'daki kapalı pazar yerlerinde dönüşüm başlıyor
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde incelemeler gerçekleştirdi. Pazar yerine sabahın erken saatlerinde gelen Başkan Eşki, pazarcı esnafıyla buluşarak talep ve önerilerini dinledi. İnceleme sırasında eksiklikleri tespit eden Başkan Eşki, dönüşüm çalışmalarının başlayacağını duyurdu. İşte detaylar...

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirdiği incelemelerle, bölge esnafı ve halkının beklentilerine kulak verdi. Sabahın erken saatlerinde pazar yerine gelen Başkan Eşki, pazarcı esnafıyla bir araya gelerek mekândaki eksiklikleri yerinde tespit etti ve vatandaşların isteklerini dinledi.

Pazar Yeri’nin bakım ve onarımı için başlatılan hazırlık çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Eşki, "Bornovalıların tertemiz ve güvenli bir alışveriş ortamına kavuşması için eksiklikleri gidermeye kararlıyız. Bu çerçevede, pazar yerlerinden başlayarak, bölge halkının kullandığı tüm tesislerde kapsamlı bir dönüşüm başlatacağız." ifadelerini kullandı.


ÇAMDİBİ KAPALI PAZAR YERİNDE DEV DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR!

ÇAMDİBİ KAPALI PAZAR YERİNDE DEV DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR!

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nin yaşadığı sorunlara köklü çözümler getireceklerini açıkladı. Başkan Eşki, adaylık sürecinde not aldığı sorunları çözmek için harekete geçtiklerini belirtti.

Pazaryerinin hem esnaf hem de vatandaşlar arasında büyük şikayetlere neden olduğunu ifade eden Başkan Eşki, yapılacak çalışmaların kapsamlı bir tadilat, tamirat ve temizlik içereceğini söyledi. Her pazaryeri sonrası tezgahların kaldırılacağını ve detaylı bir temizlik yapılacağını vurgulayan Eşki, su sızıntılarından kırık camlara kadar her noktaya dokunacaklarını dile getirdi.

Başkan Eşki'nin açıklamalarına göre, Çamdibi Kapalı Pazar Yeri, halkın layık olduğu temiz, düzenli ve düzgün bir mekana dönüşecek. Zabıta ekiplerinin de gerekli düzenlemeleri yapacağı belirtilirken, bu çalışmaların bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı hedeflediği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.