Bornova Belediye Başkanı Eşki: Amaç Bornova'nın marka değerini yükseltmek

Bornova Belediye Başkanı Eşki: Amaç Bornova'nın marka değerini yükseltmek
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, her ayın ilk Çarşamba günü düzenlenen ve 3. Sanayi Sitesi'nin geleneksel etkinliklerinden biri haline gelen Kuru Fasulye Günü'ne konuk oldu.

Bornova Belediye Başkanı, Sanayi Siteleriyle Bir Araya Geldi: Sorunlara Çözüm Arayışı Devam Ediyor

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 3. Sanayi Sitesi'nin düzenlediği geleneksel Kuru Fasulye Günü'nde esnafla bir araya geldi. Site Başkanı Şenol Demirel ve diğer esnafla samimi bir ortamda buluşan Başkan Eşki, esnafın taleplerini dinleyerek, sitenin sorunlarına çözüm bulmak için destek sözü verdi.

Esnafın tek tek elini sıkarak sohbet eden Başkan Eşki, Site Başkanı Şenol Demirel ile 3. Sanayi Sitesi’nin karşılaştığı fiziki sorunlar ve talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca, sitenin daha güçlü bir yapıya kavuşması için verecekleri destekleri de konuştular.

Bornova'nın marka değerini yükseltmek amacıyla çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Eşki, adaylığı döneminde verdiği sözleri yerine getirerek sanayi meclisini kurduklarını ve ilk toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirtti. Bu meclisin sanayi sitelerinin sorunlarını doğrudan çözecek bir kurul olduğunu ifade eden Başkan Eşki, müdürlükler ve sanayi siteleri temsilcilerinin bulunduğu toplantılarda talepleri dinlediklerini ve çözüm için hızlı bir şekilde çalıştıklarını aktardı. Gelecek toplantıda yapılanları değerlendireceklerini ve Bornova'nın ismini hak ettiği yere getirmek için çalışacaklarını söyledi.

3. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Şenol Demirel ise Başkan Eşki'ye duyduğu güveni dile getirerek, işbirliği ile sanayi sitesinin çalışmalarını daha da ileriye taşıyacaklarına inandıklarını belirtti. Başkan Eşki'nin göreve gelmesiyle yapılan istişarelerin olumlu bir şekilde sonuçlandığını ve Bornova'nın gelişimine katkı sağlayacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.