Belediye düğmeye bastı: Karşıyaka'daki karavan işgali sona eriyor

Belediye düğmeye bastı: Karşıyaka'daki karavan işgali sona eriyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka bölgesinde park edilmiş ve sahiplerine ulaşılamayan karavanları temizleme konusunda bir girişimde bulundu. Yol kenarında terkedilmiş durumda olan bu karavanlar için belirli bir süre tanıyarak, ilgili uyarıları yaptı.

İzmir’de, Karşıyaka Hasan Ali Yücel Bulvarı’ndaki park edilmiş karavanlarla ilgili artan şikayetler üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Zabıta Dairesi ve İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla karavan sahiplerine ulaşılarak, bulvar üzerindeki karavanların taşınmasına başlandı. Sahipleri tespit edilemeyen karavanlar için ise Zabıta Trafik Şube Müdürlüğü tarafından belirlenen süre içinde ihtarname gönderildi. İhtarnamenin süresi dolduğunda, yasaklı park alanlarında kalan karavanlar İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün ekiplerince otoparka çekilecek.

İZMİR KARAVAN HAKKINDA

KARAVAN PARKI ŞİKAYETLERİ VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Zabıta Trafik Şube Müdürlüğü’nden Fatih Toprakdeviren, park edilen karavanlarla ilgili vatandaşların yoğun şikayetlerini dile getirdi. Yürütülen çalışmalar neticesinde, bazı karavan sahipleri araçlarını gönüllü olarak taşıdı. Toprakdeviren, “Plaka bilgisi olan karavanların sahiplerine Emniyet güçlerimiz ulaşarak, taşımalarını talep ediyor. Biz de karavan sahiplerine, Belediyemizin Ulaşım Dairesi tarafından belirlenen ücretsiz park alanlarına taşıma konusunda destek veriyoruz,” şeklinde konuştu.

İZMİR KARAVAN HABERİ

Ayrıca, karavan park etme problemi, önümüzdeki günlerde Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) toplantı gündemine alınarak ele alınacak.

KARAVAN SORUNU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.