Bayraklı'da kitap bağış seferberliği başlatıldı

Bayraklı'da kitap bağış seferberliği başlatıldı
Bayraklı Belediyesi, ilçedeki kütüphanelerin kitap koleksiyonlarını zenginleştirmek amacıyla bir kitap bağışı kampanyası düzenlemeye başladı.

Bayraklı Belediyesi’nin yönettiği kütüphaneler, on mahalledeki faaliyetleriyle geniş bir yaş aralığındaki insanları kendine çekiyor. Her ay 8000’den fazla insanın ziyaret ettiği bu kütüphaneler, kitap ödünç alma hizmetinin yanı sıra, öğrencilere ders çalışmaları ve ödevleri için internet ve bilgisayar imkanı sunuyor. 

Kütüphane ziyaretçileri, kitap okuma keyfini çay ve kahve ikramları eşliğinde sürdürüyorlar. Kütüphane koleksiyonlarını genişletmek amacıyla, Bayraklı Belediyesi evlerde kullanılmayan kitapların toplanıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için bir kitap bağış kampanyası başlattı. Kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar, bağışlarını kütüphane bünyesindeki kafelere bırakabilirler. Kampanya hakkında daha fazla bilgi için 0232 477 20 00 - 2871 numaralı telefondan iletişime geçilebilir.

BAYRAKLI KÜTÜPHANE

BAĞIŞ KAMPANYASINA KATILIM ÇAĞRISI

Bayraklı’nın Belediye Başkanı İrfan Önal, “Kütüphanelerimizdeki hizmet kalitesini yükseltmek adına çalışmalarımız devam edecek. Kütüphanelerimiz büyük bir ilgi görüyor ve biz de bu ilgiye karşılık vermek, ihtiyaçları gidermek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Kitap bağışı kampanyamızla, kütüphane koleksiyonlarımızdaki çeşitliliği ve kitap miktarını artırma amacındayız. Herkesi bu kampanyaya katkıda bulunmaya ve destek vermeye çağırıyoruz,” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.