Başkan Türkmen çocuklara futbol sahası sözü verdi

Başkan Türkmen çocuklara futbol sahası sözü verdi
Kemalpaşa'nın Belediye Başkanı Türkmen, kısa süre önce belediyeye futbol sahası istemiyle gelen küçük ziyaretçilerle bir araya geldi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin genç futbolseverleri, oyun alanı eksikliğini gidermek amacıyla Kemalpaşa Belediyesi'ne bir ziyaret düzenleyip isteklerini iletti. Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, çocukların bu talebine kayıtsız kalmayarak, onlarla Hakan Çelik Parkı'nda buluştu ve mahalledeki mevcut durumu bizzat gözlemledi.

Kemalpaşa'da Çocuklar İçin Spor Alanları Müjdesi

Kemalpaşa Belediye Başkanı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde çocuklar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, genç neslin spor yapabileceği alanların eksikliğini giderme sözü verdi. Top oynayacak yer bulunmadığına dair gelen talepler üzerine bölgeyi ziyaret eden Başkan, çocukların enerjilerini atabilecekleri, güvenli ve modern spor tesislerinin ilçeye kazandırılacağının altını çizdi. Önümüzdeki beş yıl içinde kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik pozitif ayrımcılık yapılacağını belirten Başkan, futbol topu ve forma gibi ihtiyaçların da en kısa sürede karşılanacağını ifade etti. Futbol sahası için gerekli teknik incelemelerin yapılacağını duyurdu ve şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallemizdeyiz. Burada evlatlarımız top oynayabilecekleri bir alan olmadığı yönünde bizlere talepte bulundular. Ben de çocuklarımızı ve mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek konuyu yerinde değerlendirmek için geldim. Mutlaka çocuklarımızın iyi şartlarda spor yapabilecekleri, enerjilerini rahatlıkla atabilecekleri alanları ilçemize kazandıracağız. Önümüzdeki beş yıl boyunca kadınlara, gençlere ve çocuklara pozitif ayrımcılık olacak. Ben de küçükken sokak arasında top oynadım ama tesis yapılınca güzel oluyor tabii ki. Hem ailelerin gözü arkada kalmıyor. Korunaklı bir alan oluyor. Biz bu alanları Kemalpaşa’mıza kazandıracağız. Çocuklarımızın futbol topu, forma gibi diğer taleplerini en kısa zamanda yerine getireceğiz. Futbol sahası için görevli arkadaşlarımız gerekli teknik incelemeleri gerçekleştirecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.