Başkan Turan'dan Başkan Yavaş'a önemli ziyaret

Başkan Turan'dan Başkan Yavaş'a önemli ziyaret
Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, geçtiğimiz gün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Toplantıda Ödemiş ile Ankara arasında süs bitkileri sektörü alanındaki iş birliğinin detayları ele alındı.

Ankara'da düzenlenen bazı programlara katılarak bir takım görüşmeler gerçekleştiren Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a makamında ziyarette bulundu. Turan, Ödemiş'in tarihi, kültürü ve aynı zamanda da ekonomisi ile ilgili Başkan Yavaş'a bilgiler verdi ve Ödemiş'e sunulan hizmetler hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirdi.

Ankara'da düzenlenen bazı programlara katılarak bir takım görüşmeler gerçekleştiren Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a makamında ziyarette bulundu. Turan, Ödemiş'in tarihi, kültürü ve atnı

Ziyarette Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ortak araştırmalar ele alınarak, Türkiye'nin süs bitkileri sektörü alanında önemli bir konuma sahip olan bölgede bitkisel üretim ve tohumluk hakkında bilgi verildi. ANFA ekibinin en kısa sürede Ödemiş'e gelerek Ödemiş üretim alanını gezmesi planlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.