Başkan Eşki köyler için yeni projelerini anlattı

Başkan Eşki köyler için yeni projelerini anlattı
Yeni başkanın projeleri yüzleri güldürdü! Tüm detaylar haberimizde.

Yeni Başkan Eşki köyle ilgili projelerini anlattı! Güç birliği yapılacağını belirtti! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAŞKAN EŞKİ'NİN PROJELERİ

Bornova Belediyesi görevlileri ve muhtarlar Dramalılar Köşkü Kent Arşiv ve Müzesi'nde yapılan kahvaltıya katıldı. Kahvaltıya muhtarlar, Başkan Ömer Eşki, Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Ünver, Bornova Kaymakamlığı ilçe müdürleri de katıldı. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki muhtarların taleplerinin karşılanması için işbirliği yapacaklarını belirtti. Kahvaltıya yerel seçimlerde muhtarların görevleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı ve eğitimler verildi. Ömer Eşki konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı; 'İşbirliği ile çalışmak temel anlayışımızdır. Bu toplantıda Bornova için yapılacak güç birliğinin en güzel örneğidir. 

ömer eşki projelerini anlattı

Daha güçlü bir Bornova ilçesi için belediye kamu işbirliğinin en güzel örneklerini vereceğiz.' Muhtarlar sağlık ocakları, doğalgaz, okul ve asfalt taleplerini dile getirdi ve temizlik çalışmaları için de teşekkürlerini ilettiler. Ömer Eşki ise köy yerleşimlerinde kısa zamanda sandı kurulacağını, kırsal mahalle veya köy statüsünden devam etmek istediklerinin sorulacağını ve köy olarak devam etmeyi tercih eden bölgelerde canlı hayvan, kümes, tavuk desteği, yumurta ve et alım garantisi verileceğini belirtti. Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahin de konuşmasında şunları söyledi; 'Bu toplantıyı muhtarlarımızın bilgilendirilmesi için yaptık. Koordinasyon sağlayıp sorunların daha kolay çözüleceğini düşünüyorum. Bütün muhtarlarımıza da çalışma hayatlarında başarılar dilerim.' 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.