Başkan Çiçek talimatı verdi: Menderes'te bozuk yol çalışmaları başlıyor

Başkan Çiçek talimatı verdi: Menderes'te bozuk yol çalışmaları başlıyor
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, görevine başlar başlamaz harekete geçerek, bozuk yolların onarımı için hızlı bir şekilde çalışma emri verdi. Başkan Çiçek’in direktifleri doğrultusunda, yol bakım ve onarım faaliyetleri derhal yürürlüğe kondu.

Cüneytbey Mahallesi’nde, Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde, kilit taşı döşeme ve kaldırım yenileme işlemleri tamamlandı. Ayrıca, ekiplerin diğer mahallelerde de benzer çalışmaları sürdürecekleri ifade edildi.

Menderes’te bozuk yol çalışmaları

MENDERES’TE YENİ HİZMET DÖNEMİ

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, göreve başlamasıyla birlikte hizmet atağını başlattı. Yol onarım çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Çiçek, “Vatandaşlarımızın yüreğine dokunacak ve onların ihtiyaçlarına yanıt verecek taahhütlerde bulunmuştuk. Şimdi o sözleri yerine getirme zamanı. Göreve başlar başlamaz aksiyon planımızı devreye soktuk ve çalışmalara koyulduk. Programlı ve koordineli bir biçimde, Menderes’imizin bozuk yollarını onarıyoruz ve bu yollar tamamen düzelene kadar durmadan çalışacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.