17 yaşındaki İzmirli genç kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti

17 yaşındaki İzmirli genç kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti
İzmir'in konak ilçesinde akıl almaz bir olay gerçekleşti. Kavga ettiği arkadaşı tarafından 17 yaşındaki genç kalbine bıçak darbesi aldı. Genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmir'in konak ilçesinde herkesi üzecek akıl almaz bir olay yaşandı. 14 Nisan 2024 tarihinde saat 17:00 sularında Çakabey mahallesinde gerçekleşen olayda, 17 yaşındaki genç kalbinden bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Ömür Cebeci parkında meydana gelen olayda 3 kişilik arkadaş grubu arasında tartışma çıktı. 2 arkadaş parkta buluştuktan kısa süre içerisinde aralarında sözlü bir tartışma çıktı.

Sözlü kavga bir kişinin yaşamını yitirmesine sebebiyet oldu

İzmir’in Çakabey mahallesinin Ömür Cebeci parkında gerçekleşen olayda iki arkadaş ilk etapta sözlü bir şekilde tartışmaya başladı. Her 2 tarafın da bıçak kullanmış olduğu kavgada, Kenan Efe Aytekin kalbinden bıçaklanırken, diğer genç ise karnından ve sırtından bıçaklandı. Kalbinden yaralanan Kenan Efe Aytekin arkadaşlarının kullanmış olduğu otomobil ile en yakın hastane olan Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Diğer genç ise 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde kaldırılarak acil serviste tedavi altına alındı. Tapılan tüm müdahalelere rağmen Aytekin kaldırıldığı Bozyaka hastanesinde yaşamını yitirdi.

17 yaşındaki İzmirli genç kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti

Kavganın asıl sebebi açığa çıktı

Yapılan araştırmalar sonrasında olayın asıl sebebinin uyuşturucu olduğunu aktaran Gülçin  Ergier, uyuşturucu satanların kökü kurusun sözleriyle yakındı. Olayla ilgili soruşturma halen daha devam ederken, oğlunun avukat olacağını söyleyen anne 17 yaşında evladını kaybettiğinin acısını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.