Menemen Belediyesi işçi alım seferberliği başlattı

Menemen Belediyesi işçi alım seferberliği başlattı
Menemen Belediyesi kimse işsiz ve mesleksiz kalmayacak politikasına tam gaz devam ediyor. İstihdam atağına devam eden Menemen Belediyesi seferliğini sürdürüyor. Konuyla ilgili detaylar neler?

Menemen Belediyesi herkesin mesleksiz ve işsiz kalmaması için başlattığı istihdam girişimiyle 2024'ün ilk çeyreğinde 2024 kişiye daha iş imkanı sağladı. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan "Serbest Bölge ve Karma OSB'nin devreye girmesiyle birlikte Menemen sadece ilçemiz için değil bölge genelinde istihdamın kalbi olacak." dedi.

Menemen Belediyesi İstihdam Sorununu Çözüyor

Menemen Belediyesi vatandaşların istihdam sorununu çözmeye devam ediyor. Menemen İşkur Hizmet Noktası aracılığıyla yapılan çalışmalar son üç yıl içinde 10 binden fazla kişinin iş bulmasını sağladı. 2024 yılının ilk çeyreğinde de bu başarı devam etti ve 2024 kişi daha iş sahibi oldu.

Menemen Belediyesi işçi alım seferberliği başlattı

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Göreve geldiğimizden bu yana ilçemizin refah seviyesini artırmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Hemşerilerimizin iş sahibi olması bizim önceliğimiz. Geçtiğimiz 3 yılda 10 binden fazla kişiyi istihdam ettik ve 2024 yılının ilk çeyreğinde de 2024 kişiye iş imkanı sağladık." dedi.

Menemen Belediyesi işsizlik sorununa çözüm getirmeye devam ediyor. Menemen İŞKUR Hizmet Noktası'nın başarılı çalışmalarıyla son üç yılda 10 binden fazla kişi iş sahibi oldu. 2024 yılının ilk çeyreğinde ise bu başarı daha da artarak 2024 kişiye iş imkanı sunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.