Konak Belediye Başkanlığı duyurdu: Vergiler oraya ödenecek

Konak Belediye Başkanlığı duyurdu: Vergiler oraya ödenecek
Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi'nde, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam vergisi ödemeleri için ek bir vezne hizmet vermeye başladı.

Konak Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam vergilerini ödeyecek olan vatandaşlar için Güzelyalı Kültür Merkezi’nde ek bir vezne açtı. Eşrefpaşa Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'ndeki Mali Hizmetler Müdürlüğü veznesi faal olarak hizmet verirken, vergi ödemelerini yapmak isteyen vatandaşlar Basmane'deki ana hizmet binası ve Yağhaneler hizmet binasındaki vezneleri de kullanabiliyor.

KONAK'TA VERGİ

VERGİ ÖDEMELERİ İÇİN GÜZELYALI KÜLTÜR MERKEZİ'NDE EK VEZNE HİZMETE GİRDİ

Son gün 31 Mayıs'a kadar devam edecek şekilde, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam vergisini ödemek isteyen mükellefler için Güzelyalı Kültür Merkezi’nde ek bir vezne açıldı. 

Ek vezne, vergi ödemelerinin son günü olan 31 Mayıs'a kadar hizmet verecek olup, 09.00-16.00 saatleri arasında faaliyet gösterecektir.

VERGİ ÖDEMELERİ İÇİN ÇEŞİTLİ ONLİNE SEÇENEKLER SUNULUYOR

Mükellefler, vergi ödemelerini online platformlar aracılığıyla da gerçekleştirebilmektedir. Kimlik belgeleri veya vergi numaralarıyla Vakıfbank ve Halkbank şubelerinden ödemelerini yapabildikleri gibi, aynı zamanda www.konak.bel.tr/ebelediye adresinden, Konak Belediyesi mobil uygulamasından veya e-devlet üzerinden de hızlı ve kolay bir şekilde ödeme yapma imkanına sahiptirler. 

Ayrıca, mükellefler 218227 numaralı posta çeki hesabı üzerinden PTT aracılığıyla da vergi ödemelerini gerçekleştirebilmektedirler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.