Çiğli'de hızlı değişim başlıyor: Başkan Yıldız açıkladı

Çiğli'de hızlı değişim başlıyor: Başkan Yıldız açıkladı
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, geçtiğimiz gün Şirintepe Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yıldız, çözüm bekleyen Şirintepe Mahallesi’ndeki altyapı, asfalt yollar, park ve yeşil alanların sorunları için seferberlik başlatırken çevre sakinlerine bir seyirtepe sözü de verdi.

Çiğli ilçesine bağlı mahallelerin ihtiyaçlarının yerinde tespiti amacıyla saha araştırmalarını aralıksız devam ettiren Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, geçtiğimiz gün Şirintepe mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlçe başkanı Ergün Koç ile beraber her esnafa ziyaret gerçekleştiren Başkan Yıldız, ilçe halkının ihtiyaç ve taleplerini tek tek dinledi. Denetim sırasında halkın altyapı, asfalt yüzey, yeşil ve sosyal alan taleplerini göz ardı etmeyen Başkan Yıldız, belediye ekiplerinin harekete geçmesini sağladı.

"Asfalt sorunu 1 günde çözüme kavuştu"

Çiğli'de hızlı değişim başlıyor Başkan Yıldız açıkladı

Ziyaret sırasında Başkan Yıldız, 8131 nolu sokakta yaşayan halkın ihtiyaçlarının karşılanması, altyapı ve çözüm bekleyen asfalt kaplama hizmetlerinin 24 saat içerisinde tamamlanması için hemen çalışmalara başlanması talimatını verdi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından çevredeki vatandaşlar, incelemeden dolayı sırasıyla Başkan Yıldız'a teşekkür ettiler.

"Mevcut parklar yenileniyor"

Şirintepe Mahallesi 8156 Sokakta projelendirilecek olan yeni çocuk parkının dışında ilçedeki mevcut parkların yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarının da periyodik olarak gerçekleştirileceği belirtildi. 8134/2. Caddeye bakan parka çim tohumlarının ekileceği, oyun alanlarının onarılacağı, bankların değiştirileceği ve kamelya ağaçlarının dikilceği kaydedildi. Fizibilite hazırlıklarının tamamlanmasının ardından bölge sakinlerinin talebi üzerine 8133/2. Sokakta da gözlemevi çalışmaları başlayacak.

Çiğli'de hızlı değişim başlıyor Başkan Yıldız açıkladı

"Yeni yaşam alanları yaratacağız!"

Çiğlili vatandaşların mutlu ve güvenli bir şekilde etkileşimde bulunabileceği yeni yaşam alanlarının da kente kazandıracaklarını söyleyen Başkan Onur Emrah Yıldız, “Yerleşim bölgesinin bugüne kadar tam hizmet alamadığı kesimlere öncelik vererek tüm ihtiyaçları karşılayacağız. Yeni yaşam alanları yaratacağız. Eski ve yıpranmış mevcut parkları yenileyeceğiz. Çiğli'deki komşularımız huzur solumak, sosyalleşmek istediklerinde başka komşu bölgelere veya ilçelere gitmelerine gerek kalmayacak. Şirintepe'ye ziyaretimizde bu eksiklikleri tespit etmi bulunuyoruz. Altyapı ve asfaltlardaki sorunu 24 saatten kısa sürede çözdük. Hiç vakit kaybetmeden park ve gözlemevi çalışmalarına başlayacağız. Çiğli'yi her anlamda kendine yeten bir şehir haline getirebilmek adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.