Bornova'da vergi ödemek için artık vezneye gitmeye gerek yok

Bornova'da vergi ödemek için artık vezneye gitmeye gerek yok
Vergi ödemeleriniz için artık gişeye gitmenize gerek yok! Tüm detaylar haberimizde.

Bornova ilçesinde büyük yenilik! Vergi ödemeleri gişeye gitmeden yapılabilecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

VERGİ ÖDEMELERİNDE YENİLİK

Bornova Belediyesi tarafından yapılan son düzenlemelerle birlikte artık vergi ödemelerinde yoğunluk olmaması için adımlar atıldı. Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergileri, Büyükpark içinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi ve Çamdibi Veznesi ve mobil ödeme noktalarından yapılıyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank şubelerinden ve internet bankacılığı sistemi üstünden mükellef sicil numarası ile de ödeme yapılabilecek. Aynı zamanda belediye binası yanında yer alan akıllı vezne ve internet sitesinden de 7/24 ödeme yapılabilecek. 

vergi ödeme kolaylığı

Talepler kapsamında mahalle muhtarlığı ve sanayi sitelerinde de mobil vezne kurulacak ve Bornovalı vatandaşlar rahat şekilde vergi ödemesi yapabilecek. Aynı zamanda 65 yaş üstü vatandaşlar da kolay ödeme yapabilecek. Yaşlı vatandaşlar için evlere mobil cihaz gönderilecek. Hizmetlerden faydalanmak için 999 29 29, 4100, 4102, 4113 numaralarından başvuru oluşturulabilecek. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki konu ile ilgili şunları söyledi; 'Belediye hizmetlerinin en iyi şekilde olması için vergi ödeme konusunda hassas olan vatandaşlarımıza biz de kolaylık sağlayacağız. Güçlü Bornova için güçlü bir mali yapı sağlayarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.' 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.