Bornova'da kırsal mahalleleri canlandıracak çalışmalar başladı

Bornova'da kırsal mahalleleri canlandıracak çalışmalar başladı
Bornova köylerine ziyarette bulunan Belediye Başkanı Ömer Eşki, burada yaptığı konuşmasında "Köylerin tarım merkezi haline getirilmesi ve geliştirilmesi için hazırladığımız her projeyi hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, geçtiğimiz gün Bornova'nın köylerine ziyaretler düzenledi. Mayıs ayında sona ermesi planlanan ziyarete merkeze en uzak ilçe olan Gökdere'den başlayan Belediye Başkanı Eşki, yaptığı bir konuşmada köylerin kalkınması için hazırladığı tarım ve tarım merkezlerinin yeniden inşasına yönelik projeleri hayata geçireceğini söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kaymakam Gökdere Durmuş Kayın ile beraber hizmet ve yatırıma ihtiyaç duyan bölgeleri ziyaret ederek köylülerle istişarede bulundu ve yeni gelen spor sahalarının aydınlatma sisteminin yenilenmesiyle ilgili birçok konuyu yetkilileriyle değerlendirdi.

Bornova'da kırsal mahalleleri canlandıracak çalışmalar başladı

"Köy ekonomisini güçlendireceğiz"

Başkan Ömer Eşki, Gökdere sakinleriyle köy kafesinde sohbet ederken, tam belediye kanunu ile kırsal yerleşim alanı statüsü alan eski köy yerleşimlerinin zorlaştığını, tarım ve tarımsal faaliyetlerde gerileme yaşandığını belirterek, şunları söyledi: Şehir merkezinde sunduğumuz hizmetlerle köylere destek oluyor, tarımsal faaliyetlerle ekonomilerini güçlendirmelerine yardımcı olacaklarını ifade etti.

"Mayıs ayında tüm köylerimizi ziyaret edeceğim"

Bornova'da kırsal mahalleleri canlandıracak çalışmalar başladı

Belediye Başkanı Eşki, göreve gelir gelmez, kalkınma anlayışları doğrultusunda köyleri ziyaret edeceklerine söz verdiklerini ve ilk toplantılarına kent merkezine en uzak yerleşim yeri olan Gökdere ile başladıklarını belirterek, "Mayıs ayında tüm köylerimizi ziyaret edeceğiz. aleplerinizi dinleyip çözüm üreteceğiz. Gökdere kendisini unutulmuş yer olarak görüyor. Bornova Belediyesinin hizmetlerini Gökdere halkına ulaştıracağız. Köylerimizin kalkındırılması için projelerimizi hep birlikte yürüteceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.